Andra, despre recuperarea după COVID-19: „Nu-mi doresc să mai trec prin așa ceva”

De Unica.ro, pe

Invitată în podcastul lui Mihai Morar, Fain & Simplu, Andra (34 de ani) a vorbit despre recuperarea după COVID-19. Solista, soțul ei, prezentatorul Cătălin Măruță (43 de ani), și copiii lor, David (10 ani) și Eva (5 ani), au fost infectați cu noul coronavirus în februarie 2021.

Andra, despre recuperarea după COVID-19: „Nu-mi doresc să mai trec prin așa ceva”

„Perioada de după COVID-19 a fost grea, deși mulți nu cred în chestia asta. Eu m-am simțit obosită, epuizată, ruginită, dacă pot să spun așa, după perioada de COVID-19. Abia am început să-mi revin. Mi-am făcut un set de analize, mi-au dat vitamine și medicamente care să mă repună pe picioare și care să-mi dea energia de care am nevoie.

N-am avut o formă gravă în sensul în care nu am ajuns la spital. Am fost [doar] să-mi fac toate investigațiile, am ajuns acasă și au început durerile alea mari de mușchi, de toate… Am zis că nu-mi doresc să mai trec prin așa ceva, dar a fost un alt examen pe care a trebuit să-l trec. (…)

Pe timpul COVID-ului, prima săptămână a fost urâtă. După a fost mai rău în sensul că nu înțelegeam de ce mă simt atât de obosită. Nu făceam mai nimic. Nu eram în stare să-mi pun copiii la somn. (…) Sunt pe drumul cel bun, de-asta m-am apucat de sport”, a mărturisit Andra.

Citește și:

Andra și Cătălin Măruță, discuție delicată cu fiul lor David. Ce curiozitate a avut fiul perechii

Familia lui Nelu Ploieșteanu vrea să dea în judecată spitalul în care artistul a fost internat

Marius Elisei a reacționat după ce s-a scris că are o nouă iubită și că aceasta ar fi însărcinată

Artista s-a apucat de sport

„Problema mea, nu știu dacă pot să o numesc problemă, este că, după 20 de ani de carieră, mi-am permis să-mi dau frâu liber dorințelor culinare, de a sta în casă fără să fac nimic, să lenevesc. (…) N-a ținut mult. (…) Parcă-mi plăcea, dar la un moment dat am simțit că era prea mult. Simțeam că voiam să revin.

Acum am început să cânt, să fac sport. Nu fac de foarte multă vreme, dar am început să fac sport. Încerc să fac sportul să facă parte din viața mea. În fiecare zi fac, de luni până vineri. M-am apucat de sală cu fix o săptămână înainte să se închidă. Apoi mi-am făcut o gașcă de fete care vin la mine acasă și facem sport zi de zi.

Sâmbăta și duminica dau o tură de parc, dar nu alerg. Mers alert. Nu simt că am condiția aia fizică. Mă simt foarte bine. Simt că am făcut un pas înspre mai bine. Ca artist cred că trebuie să ai grijă la imaginea ta, să dai un exemplu, să fii un exemplu pentru fanii tăi, ce mănânci, ce spui, cum ești, cum te porți”, a mai spus solista.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter