Andra, declarație emoționantă de dragoste pentru Cătălin Măruță

De Adelina Duinea, pe Ultimul update Joi, 12 august 2021, 10:59

Invitată în podcastul lui Mihai Morar, Fain & Simplu, Andra (34 de ani) a vorbit despre relația ei cu prezentatorul TV Cătălin Măruță (43 de ani). Perechea are doi copii, un fiu și o fiică, David (10 ani) și Eva (5 ani).

Andra, declarație emoționantă de dragoste pentru Cătălin Măruță

„El este liniștea mea, este omul pe care când îl văd că intră pe ușă zic «s-a umplut casa, suntem cu toții». Am trecut la un alt nivel de iubire. (…) N-am crezut că pot să iubesc așa. (…) Când pune Cătălin mâna pe mine simt că mi-e bine, simt că nu mai am nevoie de nimic. Asta s-a întâmplat în timp.

L-am iubit de la început, dar n-am știut că se poate transforma în sentimentul ăsta de acum. Unii o să zică că exagerez. (…) Eu îmi iubesc atât de mult soțul și atât de mult îl respect, îmi doresc să-i fie bine și să-l văd zâmbind și el pe mine. (…)

Am trecut la un alt nivel de iubire. (…) El e calm, ne calmează pe noi. Aduce pacea în casă. Eu sunt agitată. (…) Eu pot să spun ce a funcționat la noi: iubirea, respectul, comunicarea. (…) Noi ne-am susținut. Ce-mi place este că vine și vorbește cu mine.

Mă simte aliatul lui, are încredere de multe ori în instinctul ăsta al meu și-mi cere părerea. Îmi place chestia asta. Și eu îi cer lui părerea. Simt că fac o echipă extraordinară cu el. Facem o echipă bună, nu trag de eu de el să facem anumite lucruri, nici el de mine. Ne mobilizăm”, a mărturisit artista.

Cum a fost Andra cerută în căsătorie

În cuvintele artistei, Cătălin a fost „romantic până în măduva oaselor” în momentul în care a cerut-o în căsătorie. „Acolo am primit inelul de logodnă, la Veneția. Da, pe gondolă. A fost romantic. A luat două pahare de șampanie, a luat o șampanie, gondolierul ne cânta în italiană. Nu mai știu ce melodie era.

Citește și:

Andra și Cătălin Măruță, discuție delicată cu fiul lor David. Ce curiozitate a avut fiul perechii

Familia lui Nelu Ploieșteanu vrea să dea în judecată spitalul în care artistul a fost internat

Marius Elisei a reacționat după ce s-a scris că are o nouă iubită și că aceasta ar fi însărcinată

Îmi tremurau picioarele, îmi era frică să nu cad în apă că eram emoționată și când mi-am dat seama ce se întâmplă, mai emoționată am fost. A fost ce trebuie, romantic până în măduva oaselor”, a declarat solista pentru Pro TV.

Cu toate acestea, în cadrul unui alt interviu, Cătălin a dezvăluit că a cerut-o în căsătorie în prezența familiilor lor. „Îi făceam mereu declarații de dragoste, dar am vrut ca la căsătorie să fie martori și cei din familie, așa că am scos inelul la o masă la care erau și părinții.

Mi s-a părut mai inspirat așa, să ne bucurăm toți de moment, de răspunsul ei. Bine că a spus da, că altfel aș fi avut mulți martori la un moment cam… ciudat!”, mărturisea prezentatorul TV în 2019.

Andra și Cătălin formează un cuplu din anul 2005. Artista avea atunci vârsta de doar 19 ani. Trei ani mai târziu, în 2008, cei doi și-au oficializat relația. Perechea s-a cunoscut pe platourile de filmare ale emisiunii găzduite atunci de Cătălin, Tonomatul DP 2.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter