Andra anunță că turneul „Tradițional” va continua în 2020

De Unica.ro, pe
După succesul incredibil de Ziua Națională, la Cluj-Napoca, 

Andra anunță că turneul „Tradițional” va continua în 2020.

Andra a susținut „Tradițional” în fața a 10.000 de spectatori, la BT Arena din Cluj-Napoca, de Ziua Națională. Mai bine de 3 ore, artista a cântat, a dansat, a schimbat șase ținute, iar lângă ea au urcat pe scenă zeci de invitați speciali: artiști cu care a făcut duete, dansatorii și, bineînțeles, Orchestra Fraților Advahov condusă de Vitalie si Vasile Advahov: „De Ziua Națională, sărbătorim și ne gândim la ce înseamnă NOI și ce înseamnă ACASĂ. Îmi doresc să trăim în pace, în armonie, români în România, alături de familie și de prieteni. Să avem o țară în care să ne simțim ca acasă. Să plecăm în vacanțe, dar să ne întoarcem cu drag și dor. Avem 101 ani de România și milioane de motive să fim fericiți. Milioane de oameni buni în jurul nostru”, a spus Andra pe scenă.

Biletele la BT Arena, cu o capacitate de 10.000 de locuri, au fost epuizate repede după ce s-au pus în vânzare, stabilind astfel un record pentru artiștii români. Andra este singura care a reușit să țină în moderna și imensa sală de spectacole un show cu casa închisă, ba mai mult decât atât, să fie sold-out cu o lună și jumătate înainte de spectacol. Datorită cererii foarte mari, Andra a spus că în 2020 va aduce „Tradițional” în Spania, în Italia, dar și pe scene din țară, oriunde este așteptată.

Capitolele spectacolului ei au reunit piese de folclor culese din toate regiunile țării. Invitații care au contribuit la dinamica spectacolului au fost Ionuț Dolănescu, Mioara Velicu, Veta Biriș, Ionuț Fulea, Constantin Enceanu, Săndel și Aurora Mihai, Mirabela Dauer, Adrian Daminescu, Uddi. Show-ul de folclor cu elemente de muzică ușoară sau hip-hop s-a dovedit a fi pe toate gusturile, pentru toate generațiile. Publicul a aplaudat intens fiecare moment, mai ales cele omagiale dedicate lui Constantin Brâncuși, Mariei Tănase sau lui Dumitru Fărcaș. Chemată insistent la bis, Andra s-a întors pe scenă cu lacrimi de bucurie în ochi și a mai cântat încă 15 minute.

A fost o desfășurare de forțe imensă pentru ca „Tradițional” să se desfășoare impecabil în orașul de care Andra se simte cel mai apropiată. O echipă de aproximativ 120 de persoane s-a deplasat la Cluj-Napoca, printre care tehnicieni, ingineri de sunet, fotografi, operatori video, regizor, scenarist și mulți alții. Rezultatul a fost pe măsura ambițiilor înalte ale Andrei, sonorizarea, regia, scenografia, dar și activările pentru fani au fost impecabile. A fost a noua scenă pe care Andra a susținut concertul „Tradițional”, gândit și lansat cu ocazia Centenarului Marii Unirii. Au mai fost București, Bacău, Chișinău, Oradea, Londra, Galați, Mioveni, Craiova.

Vezi imagini din concertul Andrei în galeria foto de mai sus! 

Sursă foto: PR

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter