Anda Călin, prima declarație după despărțirea de Liviu Vârciu: „Nu am fost niciodată atât de rău”

De Mădălina Manole, pe
Anda Călin, fosta iubită a lui Liviu Vârciu și cea care i-a dăruit artistului ce-a de-a doua fetiță, a vorbit despre perioada deloc ușoară prin care trece în acest moment.

Anda Călin și Liviu Vârciu s-au despărțit în urmă cu câteva săptămâni, la o scurtă perioadă după ce și-au creștinat fetița, pe micuța Anastasia, însă în tot acest timp cei doi au refuzat să facă prea multe declarații publice despre acest eveniment. Cea care a vorbit despre relație este întocmai Anda Călin. Fosta iubită a lui Liviu Vârciu a povestit pentru Antena Stars că cea care i-a fost alături necondiționat în tot acest timp și o ajută cu creșterea Anastasiei este întocmai mama sa: „Sunt bine, dar nu am fost niciodată atât de rău încât să fiu doborâtă la pământ. Sunt bine, sunt fericită, sunt liniştită. Când copilul meu îmi zâmbeşte s-a terminat orice durere acolo. Noi vorbim (n.r. cu Liviu Vârciu). Este normal să vorbim despre orice subiect. Am fost prieteni şi apoi am fost iubiţi. Avem o relaţie frumoasă. Dacă am o problemă ştiu că pot să mă duc fără nicio grijă la el şi el la mine la fel”, – a dezvăluit Anda Călin pentru Antena Stars.

Anda Călin, prima declarație după despărțirea de Liviu Vârciu: „Nu am fost niciodată atât de rău”

După ce Liviu Vârciu și Anda Călin și-au anunțat despărțirea în mod oficial pe rețelele de socializare, artistul a fost invitat în emisiunea lui Capatos, însă a ocolit subiectul punctând doar că a făcut multe greșeli de-a lungul timpului și s-a săturat să-și expună viața pe micul ecran: Ține doar de mine ce trăiesc eu, cum trăiesc eu. Am făcut multe greșeli în viață, în tinerețile mele tumultoase, dar acum aș vrea să țin povestea asta doar pentru mine, pentru familia mea. Sacrificiul nostru e mare.

Citește și – Cum a reacționat Mario Fresh la prima întâlnire cu Andreea Esca și Alexander Eram, părinții iubitei sale, Alexia

Citește și – Ilinca Vandici, despre cel mai greu moment din viață: „M-am maturizat peste noapte”

Sursă foto: Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter