Anda Călin, despre relația cu Liviu Vârciu: „Au fost unele discuții”

De Unica.ro, pe Ultimul update Miercuri, 03 noiembrie 2021, 11:06

Liviu Vârciu (40 de ani) și partenera lui de viață, Anda Călin (28 de ani), au împreună doi copii, o fiică și un fiu, Anastasia Maria (3 ani și jumătate) și Liviu Matei (1 an). Artistul mai are o fiică în vârstă de 19 ani, Carmina, din fosta relație cu Ami Teiceanu.

Anda Călin, despre relația cu Liviu Vârciu: „Au fost unele discuții”

În anul 2018, Liviu și Anda au fost despărțiți timp de 4 luni. Recent, tânăra a vorbit despre relația lor. „Mă înțeleg foarte bine cu Liviu, chiar spre perfect. Însă, ca în orice relație, sunt și discuții, dar mici, asta contează cel mai mult.

Dacă ar fi totul roz, unde am ajunge? Ne-am plictisi. Au fost unele discuții la început pentru că în orice cuplu, nu doar la noi, este vorba despre acomodare.

Noi ne-am mutat împreună pe 1 ianuarie 2017, apoi am stat despărțiți patru luni, în 2018, după care ne-am împăcat și ne-am mutat din nou împreună”, a mărturisit Anda pentru Playtech.

După cele două sarcini, Anda are o siluetă impecabilă, suplă și tonifiată. „Nu fac nimic special pentru a arăta așa. Faptul că alerg toată ziua după doi copilași mă face să mă mențin mereu în formă.

Pot să vă zic doar că sar peste micul dejun, dar de mâncat mănânc orice”, a mai spus Anda pentru aceeași sursă menționată anterior.

Citește și:

Cum arată iubita lui Liviu Vârciu, Anda Călin, nemachiată

Fosta soție a lui Andrei Ștefănescu, Antonia, are un nou iubit. Cine este bărbatul

Roxana Ionescu, primele declarații despre copii după nunta cu Tinu Vidaicu

În mediul online, Anda a admis că beneficiază de ajutor în creșterea copiilor ei. Primește ajutor atât din partea mamei sale, cât și din partea mamei lui Liviu.

„Am ajutor. În primele două luni am fost eu și Liviu. Făceam cu schimbul noaptea, cine dormea cu bebe. Acum le am pe soacra mea și pe mama.

Mă ajută de fiecare dată când pot ele. Și este cu totul altceva, acum simt și eu ce înseamnă să ai un ajutor”, a mărturisit Anda în mediul online.

„Ajutor pe care eu nu l-am vrut la primul copil, pentru că atunci aveam impresia că tot ceea ce fac eu este mai bine și am preferat să fim doar eu și Liviu.

La al doilea, când văd cum e cu ajutor, îmi dau seama cât am greșit la primul. Văd cât de bine mi-ar fi fost din punct de vedere fizic și mental”, a mai spus.

Cuplul nu își mai dorește alți copii

Liviu a dezvăluit că nu își dorește un al patrulea copil. „Nu mai vreau, dar de vrut am vrut. (…) Am zis că doi sunt de ajuns. Mi-a dăruit această superbitate de femeie și băiat și fată, exact ce mi-am dorit. Și cam asta e”, spunea Liviu Vârciu anul trecut.

Despre venirea pe lume a ultimilor săi doi copii, artistul a mai spus: „Ne-a schimbat în bine, ne-a maturizat un pic. Nu mai fac tâmpeniile pe care le făceam, cheltuiala. Prioritate au copiii”.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter