Anda Adam, aspru criticată de Iulia Albu: „Exagerează cu această expunere”

De Unica.ro, pe Ultimul update Miercuri, 09 iunie 2021, 12:00

În cadrul rubricii Marțea Neagră cu Iulia Albu, din emisiunea La Măruță, Iulia (39 de ani) a comentat apariția Andei Adam (41 de ani) la un eveniment recent, eveniment al cărui dress code a fost all-white.

Fashion editorul a mai criticat și alte apariții de-ale Andei Adam din trecut. Cu doar câteva ediții în urmă, Iulia spunea: „Nu-mi plac nici silicoanele Antoniei. Hai că am spus-o! Nici ale Andei Adam… pentru că eu prefer femeile care nu au implant mamar.

Asta este o părere personală. Să se simtă omul bine în pielea lui și să nu-și facă anumite lucruri care sunt inutile. E doar părerea mea. Voi puneți-vă ce vreți! Fiecare face cât poate și cât îl duce”.

Anda Adam, aspru criticată de Iulia Albu: „Exagerează cu această expunere”

Despre cea mai recentă apariție a Andei Adam, Iulia a declarat: „Este și o să rămână o păpușă Barbie, ea așa dorește să fie. Nu are o siluetă urâtă, dar exagerează cu această expunere a bustului.

Nici dacă ar fi natural nu ar trebui expus așa. Să își vopsească rădăcinile, nu să apară așa. Are încălțămintea aurie, are un ceas potrivit pentru costum, dacă nu ar fi avut acea bluză… Așa nu, pentru că imaginea este vulgară”.

Fotografiile cu ținuta Andei Adam le găsiți în GALERIA FOTO de mai sus!

Anda Adam a împlinit 41 de ani în aprilie 2021

Din anul 2015, artista este căsătorită cu Sorin Andrei Nicolescu. Alături de acesta, solista are o fiică, Evelin, în vârstă de 5 ani. Anda și-a început cariera în 1999, la doar 19 ani, colaborând cu trupa R.A.C.L.A. la piesa Nu mă uita.

Citește și:

Smiley, primele declarații despre botezul fiicei sale, Josephine Ana

Marius Elisei încă o iubește pe Oana Roman: „La două, trei zile, îi ofer flori”

Lidia Buble, cea mai bine plătită concurentă Asia Express. Cât câștigă artista

La scurt timp, artista a lansat alături de Marijuana piesa Fete rele. Primul ei album, lansat în colaborare cu Marius Moga (39 de ani), a avut un succes răsunător. Printre hiturile solistei se numără piesele Selecta, în colaborare cu Alex Velea (36 de ani), și Ajutor.

De-a lungul trecerii anilor, artista și-a schimbat radical look-ul. Dacă la începutul carierei avea părul brunet, de câțiva ani, solista preferă blondul platinat. Totodată, Anda a apelat la două intervenții estetice.

„Am două operații, atât. Este vorba despre un implant [mamar] și o rinoplastie cu deviație de sept”, mărturisea Anda în octombrie 2020, pentru VIVA!. „Știi cum e: când ai părul creț, l-ai vrea întins… sau invers.

Pe mine mă deranjează că eu, natural, sunt foarte creață. Mi-ar fi plăcut să am un păr foarte drept, pe care doar să-l spăl și care, când se usucă natural, să stea drept, fără să îi fac nimic. Astfel aș câștiga din timpul pe care-l petrec la salon să mă spăl și să mă aranjez”, a mai spus artista atunci.

Foto: Captură Pro TV; Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter