Anda Adam are un nou iubit după separarea de fostul soț

De Unica.ro, pe Ultimul update Marți, 06 iulie 2021, 12:07

Deși nu a confirmat niciodată public separarea de fostul ei partener de viață, Sorin Andrei Nicolescu, Anda Adam s-a afișat pentru prima dată alături de noul iubit. Din mariajul cu Sorin, Anda are o fiică, Evelin, în vârstă de 5 ani. Fostul cuplu s-a căsătorit în anul 2015, iar speculațiile privind separarea lor au apărut în anul 2019.

„Când doi oameni nu se mai înțeleg și divorțează, nu cred că trebuie să o facă cu tot poporul. Nu cred că este nimeni dator, în momentul în care nu mai are o relație cu cineva, [dacă] ne-am despărțit, în secunda doi să sun la ziare și la două emisiuni [să spun] că nu mai sunt cu Y. E fix treaba noastră, în intimitatea noastră, atât.

Atâta timp cât eu intru la mine în casă, închid ușa, este treaba mea ce decid eu cu cel cu care trăiesc ce facem mai departe. Decizia sau discuția mea cu persoana respectivă trebuie să rămână tot acolo”, spunea Anda Adam la începutul anului 2021, potrivit Spynews.

Anda Adam are un nou iubit după separarea de fostul soț

Anda formează în prezent un cuplu cu un om de afaceri din Cluj. Bărbatul este cel care a făcut relația publică, postând pe contul lui personal de Instagram o fotografie în care o ține strâns în brațe pe solistă. În descrierea imaginii, bărbatul a scris: „Inima mea”. Potrivit Spynews, bărbatul ar avea doi copii din două relații diferite și ar fi, de asemenea, căsătorit.

„Orice om e liber să facă ce vrea cu viața lui. Eu, unul, nu o să îmi spăl rufele în public. Nu am făcut-o și nu am să o fac niciodată. Nu am fost atras de atenția publicului.

Citește și:

Anda Adam a împlinit 41 de ani. Cum arăta cântăreața când s-a lansat

Anda Adam, aspru criticată de Iulia Albu: „Exagerează cu această expunere”

Cu ce afecțiune se confruntă încă din adolescență Oana Matache, sora Deliei

Nu am apărut nici când au fost subiecte frumoase sau importante în viața noastră. Ce contează ce probleme avem noi? Eu nu întreb pe nimeni despre familia lui!”, a declarat Sorin Nicolescu recent la Antena Stars.

„Iar Anda este liberă să facă ce crede ea că e mai bun pentru viața ei. Are tot dreptul și merită orice își dorește. Cred că acum este și puțin dezorientată și, oricum, trecem cu toții printr-o perioadă dificilă.

Pentru mine este un om deosebit care m-a ajutat în viață și mi-a demonstrat că m-a iubit. Și, mai presus de orice, este mama lui Evelin”, a mai declarat fostul soț al artistei.

Anda și-a început cariera în 1999, la doar 19 ani, colaborând cu trupa R.A.C.L.A. la piesa Nu mă uita. La scurt timp, artista a lansat alături de Marijuana piesa Fete rele. Primul ei album, lansat în colaborare cu Marius Moga, a avut un succes răsunător. Printre hiturile solistei se numără piesele Selecta, în colaborare cu Alex Velea, și Ajutor.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter