Anda Adam a împlinit 41 de ani. Cum arăta cântăreața când s-a lansat

De Unica.ro, pe Ultimul update Miercuri, 30 iunie 2021, 16:26

Anda Adam a împlinit 41 de ani. Din anul 2015, artista este căsătorită cu Sorin Andrei Nicolescu. Alături de acesta, solista are o fiică, Evelin, în vârstă de 5 ani. Anda și-a început cariera în 1999, la doar 19 ani, colaborând cu trupa R.A.C.L.A. la piesa Nu mă uita.

Anda Adam a împlinit 41 de ani. Cum arăta cântăreața când s-a lansat

La scurt timp, artista a lansat alături de Marijuana piesa Fete rele. Primul ei album, lansat în colaborare cu Marius Moga (39 de ani), a avut un succes răsunător. Printre hiturile solistei se numără piesele Selecta, în colaborare cu Alex Velea (36 de ani), și Ajutor.

De-a lungul trecerii anilor, artista și-a schimbat radical look-ul. Dacă la începutul carierei avea părul brunet, de câțiva ani, solista preferă blondul platinat. Totodată, Anda a apelat la două intervenții estetice.

„Am două operații, atât. Este vorba despre un implant [mamar] și o rinoplastie cu deviație de sept”, mărturisea Anda în octombrie 2020, pentru VIVA!. „Știi cum e: când ai părul creț, l-ai vrea întins… sau invers.

Pe mine mă deranjează că eu, natural, sunt foarte creață. Mi-ar fi plăcut să am un păr foarte drept, pe care doar să-l spăl și care, când se usucă natural, să stea drept, fără să îi fac nimic. Astfel aș câștiga din timpul pe care-l petrec la salon să mă spăl și să mă aranjez”, a mai spus artista atunci.

Fotografii cu Anda Adam la începutul carierei muzicale găsiți în GALERIA FOTO de mai sus!

Citește și:

Fiica lui Ion Dichiseanu, Ioana, a vorbit despre medicii care l-au îngrijit pe actor

Alina Pușcaș s-a vaccinat anti-COVID-19. Ce simptome are vedeta după rapel

Andrei Ștefănescu, noi detalii despre divorț: „Nu ne-a luat prin surprindere”

Au divorțat Anda Adam și soțul ei?

Anul trecut, în presă s-a speculat că Anda și Sorin s-au separat. „Nu s-a mutat la Constanța. Locuim împreună. Nu vreau să intru în detalii, pentru că lumea va interpreta și va interpreta fix așa cum își dorește. Când doi oameni nu se mai înțeleg și divorțează, nu cred că trebuie să o facă cu tot poporul.

Nu cred că este nimeni dator, în momentul în care nu mai are o relație cu cineva, [dacă] ne-am despărțit, în secunda doi să sun la ziare și la două emisiuni [să spun] că nu mai sunt cu Y. E fix treaba noastră, în intimitatea noastră, atât.

Atâta timp cât eu intru la mine în casă, închid ușa, este treaba mea ce decid eu cu cel cu care trăiesc ce facem mai departe. Decizia sau discuția mea cu persoana respectivă trebuie să rămână tot acolo”, a spus Anda Adam la începutul anului acesta, potrivit Spynews.

„El este detașat de subiect, pentru că el, atunci când m-a cunoscut sau când a luat decizia de a fi cu mine, știa exact în ce horă intră să joace. Nu are de ce să fie afectat, pentru că este asumat.

Copilul este perfect normal, sănătos, fericit, râdem, ne bucurăm de ea și îți garantez că aș face tot ce îmi stă în putință ca fiica mea să fie fericită. Pentru mine, fericirea Evelinei este cel mai important lucru din lume”, a mai spus vedeta atunci.

Foto: Arhiva Libertatea; Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter