Anca Țurcașiu este o mare iubitoare de animale: „Soțul meu a făcut o criză”

De Mădălina Manole, pe
Anca Țurcașiu este o mare iubitoare de animale și a reușit de-a lungul timpului să îngrijească de la patrupede și până la păsări în propria sa locuință.

Anca Țurcașiu, în vârstă de 48 de ani, este căsătorită de 20 de ani cu George Cristian, de profesie medic stomatolog și au împreună un băiat, pe nume Radu Cristian, în vârstă de 19 ani. Iubirea pentru animale îi este împărtășită și de membrii familiei, însă, cu siguranță, nimeni nu o întrece pe frumoasa artistă la acest capitol. Despre această pasiune și despre felul cum familia sa a interacționat cu viețuitoarele pe care ea l-a adus acasă, Anca Țurcașiu vorbește cu Andra Trandaș, în emisiunea Stăpânii vedetelor, care este filmată acasă la cântăreață și care va fi difuzată sâmbătă, de la ora 13.00, la Antena Stars:

Anca Țurcașiu este o mare iubitoare de animale: "Soțul meu a făcut o criză"

„De copil am fost extrem de atașată de animale. Am avut hamster, prepeliță, am avut și-o gâscă în cadă, pe vremea comunismului, nu am lăast-o pe mama să o taie. După ce m-am măritat, a apărut Șușu în viața noastră, pentru că Radu, copilul nostru,  și-a dorit foarte mult un cățel. Apoi am adus acasă și o pisică. Soțul meu a făcut o criză. Nu a fost deloc prietenos cu ea. Dar ușor-ușor am integrat-o în familie”, – mărturisește Anca Țurcașiu.

Citește și – Oana Turcu și Cristi Brancu au împlinit 10 ani de căsnicie. Care este secretul longevității

Citește și – Top 100: Antonia, în primele zece cele mai frumoase femei din lume

Sursă foto: Facebook, Libertatea

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter