Anca Serea, avertizată în legătură cu Adi Sînă și Lidia Buble

De Unica.ro, pe Ultimul update Miercuri, 01 iulie 2020, 16:39
Lidia Buble și Răzvan Simion s-au despărțit, iar de atunci cei doi sunt în atenția tuturor, iar zvonurile și bârfele nu contenesc. Realitate sau fabulație, fiecare are câte o părere cu privire la scenariul care ar fi dus la ruptura unei relații de aproape 6 ani de zile.

Lidia Buble a fost intens criticată pentru faptul că a intervenit în căsnicia lui Răzvan Simion și i s-a reproșat că l-ar fi despărțit pe prezentator de soția sa și cei doi copii. Artista a suferit foarte mult pe baza acelor acuze și probabil că va mai dura până ce povestea nu va fi dată uitării.

Citește și – Cu cine se iubește Andreea Mantea de 5 ani: „Și el lucrează în televiziune”

Surprinzător, Anca Serea a fost prevenită ironic să-și protejeze căsnicia de Lidia Buble și acest mesaj a venit de la un fan de-al artistei. Când Lidia și Răzvan și-au făcut publică relația, așa cum era de așteptat, s-au format două tabere, cei care o susțineau pe Lidia și cei care o criticau. Într-un astfel de context, imediat după ce Lidia Buble și Adi Sînă au scos piesa Noi simțim la fel, un comentariu răutăcios o avertiza pe Anca Serea cu privire la relația Lidia Buble cu soțul său: “Cred că de acum înainte soția lui Adi va fi mai vigilenta!” – a scris o tânără pe contul de Instagram al Lidiei Buble la vremea respectivă.

Citește și – Adevărul despre Mihaela Rădulescu și Felix Baumgartner. Mai sunt sau nu împreună?

Sursă foto: Instagram, cancan.ro

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter