Anamaria Prodan, mesaj dur: „Luați mâinile de pe Reghecampf și familia mea! Este stop-joc!”

De Unica.ro, pe Ultimul update Joi, 24 iunie 2021, 13:02

Anamaria Prodan (48 de ani) pune capăt speculațiilor apărute în presa mondenă cu privire la divorțul de Laurențiu Reghecampf (45 de ani).

Impresara îi amenință cu judecata pe cei care mai lansează zvonuri denigratoare la adresa familiei ei.

„Luați mâinile de pe Reghecampf și familia mea! Este stop-joc! De familia mea, de astăzi, de fapt de săptămâna trecută, de când a început această nesimțire, nu se mai atinge nimeni. Am spus tot ce am avut de spus. Dacă nu se termină, atunci o să acționez în judecată. Dacă am tăcut foarte muți ani în țara asta, în care soțul meu a fost și este numărul 1, și e poate emblema antrenoratului românesc, am ajuns de fiecare dată să înghit și să tac doar pentru că suntem români și cârcotași”, a declarat Anamaria Prodan pentru jurnaliștii de la digisport.ro.

Anamaria Prodan a mai spus că nu-și dorește nimic altceva decât să-și protejeze familia și nu va accepta ca fiicele și băieții săi să vadă “mizeriile” apărute în presă despre tatăl lor.

„Niciodată nu o să accept ca cele două fete și cei doi băieți ai noștri să vadă aceste mizerii despre tatăl lor. Niciodată, soțul meu nu a avut treabă cu băutura, cu amante, că-și trădează nevasta. Niciodată! El este un bărbat ideal. E matrița bărbatului perfect! A dat clasă și va da clasă tuturor, nu se compară și n-are egal, își iubește familia ca nimeni altul”, a adăugat impresara.

Citeşte şi: EXCLUSIV! Familia Ibacka, pregătită să se mărească: „Mai haos de cum e acum n-are cum să fie”

Citeşte şi: Cristina Cioran, despre o problemă delicată pe care o are: „Este în exteriorul uterului și crește odată cu bebelușul!”

Citeşte şi: Ștefania, dur criticată pentru ținuta de la nunta Roxanei Ionescu: „În sutien? Nu reprezinți nimic social!”

Citeşte și: Oana Roman vrea să plece definitiv din România. Pentru cine stă acum în țară

Amintim că în urmă cu o săptămână, în presa mondenă au apărut zvonuri cum că Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecamf vor divorța. Inițial, Reghe a fost cel care anunța despărțirea, dar apoi atât el cât și Anamaria au infirmat zvonurile.

„Da, e adevărat, divorțăm! Este singurul comentariu pe care îl am de făcut. Vă rog să înțelegeți că este vorba despre viața noastră privată, despre copiii noștri și vă rog să ne respectați decizia. Vă mulțumesc!”, spunea Laurențiu, săptămâna trecută. Ulterior, și-a modificat declarațiile: „Da, nu știu nimic despre ce a apărut în presă. Nici nu vreau să comentez pe marginea acestui subiect. Nu sunt în zonă, nu sunt în țară. Nu știu ce să vă spun pe marginea acestor informații. De fapt, nu doresc să vorbesc momentan. Nu vă supărați, dar chiar nu e cazul să vorbesc în presă despre viața mea personală.”

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf s-au căsătorit în 2008. Impresara a mai fost măritată, între anii 1998 și 2007, cu fostul jucător de baschet Tiberiu Dumitrescu, cu care are două fiice, Rebecca (22 de ani) și Sarah (21 de ani). Laurențiu a mai avut și el un mariaj anterior, cu Mariana Boldea, cu care are un fiu, Luca (19 ani). Laurențiu și Anamaria au împreună un fiu, Laurențiu sau Reghe Junior, în vârstă de 12 ani.

Foto – Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter