Anamaria Prodan, după zvonurile că ar divorța de Reghecampf: „Dacă există o amantă, o voi găsi!”

De Unica.ro, pe Ultimul update Joi, 24 iunie 2021, 13:15

Anamaria Prodan (48 de ani) a vorbit din nou despre zvonurile legate de divorțul de Laurențiu Raghecampf (45 de ani). După ce Reghe anunța în urmă cu o săptămână că va divorța de Anamaria, impresara infirmat zvonul, spunând că totul a fost o glumă. „Se vede că suntem cel mai tare și mai puternic cuplu din țara asta”, spunea Prodan, râzând, după apariția zvonurilor despărțirii.

Soția lui Reghecampf a explicat recent că nu este vorba despre nicio amantă la mijloc, dar dacă ar apărea vreodată vreuna în viața bărbatului ei, ar găsi-o.

„Eu, Anamaria Prodan, nu divorțez. Nu știu despre vreo amantă, dar dacă există, o voi găsi, fie la București, fie la Deva, fie în Dubai. Dacă există această amantă, repet, dar nu știu să existe, dar dacă există, o voi găsi”, a declarat Prodan pentru spynews.ro.

Anamaria Prodan, după zvonurile că ar divorța de Reghecampf: "Dacă există o amantă, o voi găsi!"

De asemenea, impresara și-a spus și pe rețelele de socializare părerea ei legată de bărbații care au amante.

„Bărbații care au amante nu au nici în capul de sus, nici în altele nimic. Sunt mici fără ouă, fără personalitate, fără coloană vertebrală. Fără putere. Sunt gâște! Întâi fă-ți nevasta să se simtă bine, că ea îți spune adevăvul: dacă poți sau nu. Dacă ești bun sau nu. Amanta, ca să-ti ia cașcavalul și dacă ești obez, îți zice că ești tras prin inel. O familie ca a mea cu principii nici nu poate viziona un așa tablou în casa noastră. Iar eu sa bat amante??? Pai. Sunt bătute de soartă. Vă dați seama: să stai pe spate o viață cu picioarele desfăcute… și… totul deschis??? Pfff, ești praf. Eu numai dacă mă uit la maimuțe din astea se evaporă! Așa că… Terminați cu prostiile astea și mergeți către altă familie. (…)”, a explicat Anamaria Prodan, într-o postare pe Instagram.

Citeşte şi: Ștefania, dur criticată pentru ținuta de la nunta Roxanei Ionescu: „În sutien? Nu reprezinți nimic social!”

Citeşte şi: Oana Roman vrea să plece definitiv din România. Pentru cine stă acum în țară

Citeşte şi: Cleopatra Stratan și Edward Sanda, pas important în relația lor. Cei doi s-au mutat împreună în București

Citeşte şi: Culiță Sterp și Daniela Iliescu au ales un nume cu însemnătate biblică pentru băiețelul lor

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf s-au căsătorit în vara anului 2008. Între anii 1998 și 2007, impresara a fost măritată cu fostul jucător de baschet Tiberiu Dumitrescu, cu care are două fiice, Rebecca (22 de ani) și Sarah (21 de ani). Din 1994 până în 2008, Laurențiu a fost căsătorit cu Mariana Boldea, acum Pfeiffer, cu care antrenorul de fotbal are un fiu, Luca (19 ani).  Laurențiu și Anamaria au împreună un fiu, Laurențiu sau Reghe Junior, în vârstă de 12 ani.

Foto – Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter