Anamaria Georgescu a devenit mamă

De Oana Savin, pe Ultimul update Marți, 18 august 2020, 12:28
Anamaria Georgescu, interpreta piesei ”Ochii tăi”, a devenit pentru prima dată mamă. Artista a postat pe rețelele de socializare o fotografie în care apare alături de fetița ei.

După ce a devenit faimoasă datorită baladei ”Ochii tăi”, de Anamaria nu s-au mai auzit prea multe lucruri. În 2014 a încercat să revină pe scenă, odată cu participarea la emisiunea „Vocea României”, însă nu a mai avut succesul de altădată. Acum, Anamaria revine în atenția publicului, însă nu din postura de cântăreță, ci din cea de tânără mamă.

Citește GRATUIT numărul de august al Revistei Unica, în format digital!

„Fiica mea dragă, de când ai venit pe lume trăim prin tine, cu tine și pentru tine. Cărțile, muzica și filmele, poeziile și bucuriile există acum doar ca să ți le dăruim ție. Aș vrea să îți pun la picioare tot ce e mai frumos pe lume, așa cum știu, atât cât pot. Prin tine nu mai există trecut, există doar dimineți lungi în care tu râzi și noi stăm înmărmuriți în fața minunii. Ești cel mai frumos dar pe care viața ni l-a dat. Vom sta mereu în umbra zâmbetului tău. Te iubim, mama și tata!”, a scris Anamaria pe contul său de Instagram.

Cântăreața s-a căsătorit anul trecut cu Norbert Vig, un om de afaceri. Cei doi s-au logodit în Franța, în anul 2018.

Citește și: Laura Cosoi a născut. Ce nume i-a pus fetiței ei

În prezent, Anamaria Georgescu a renunțat la cariera muzicală și se dedică altor pasiuni: este actriță, dar lucrează și în marketing și PR.

Vezi în Galeria FOTO prima imagine cu fetița artistei Anamaria.

Sursă foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter