Amalia Năstase s-a recăsătorit, dar nu și-a schimbat numele

De Mădălina Manole, pe
Amalia Năstase s-a recăsătorit în mare secret și abia acum și-a recunoscut noul statut în mod oficial. Fosta soție a lui Ilie Năstase și iubitul său, Răzvan Vasilescu, au devenit oficial soț și soție.

Amalia Năstase, în vârstă de 42 de ani, a spus DA-ul mult așteptat în Las Vegas, acolo unde s-a căsătorit într-un cadru restrâns cu tatăl băiețelului său, cu care avea o relație de mai mulți ani. De la ceremonie nu au lipsit fetele sale din primul mariaj cu Ilie Năstase. Ceea ce este interesant de punctat este faptul că Amalia Năstase nu schimbat numele de familie în Vasilescu: “Nu ştie presa că eu sunt recăsătorită (…) Este un inel de logodnă, care este şi verighetă. Am făcut o căsătorie civilă la Las Vegas. Au fost şi fetele, a fost o nebunie. Durează o secundă să semnezi nişte acte.  În certificatul meu de căsătorie suntem căsătoriţi, dar fiecare cu numele lui”, a dezvăluit Amalia Năstase în cadrul emisiunii Acces Direct de la Antena 1.

Amalia Năstase a divorțat de Ilie Năstase în 2010, după un mariaj de 6 ani. Cei doi au împreună două fete, pe Alessia, în vârstă de 15 ani, și pe Emma, de 12 ani.

Citește și – Marius Țeicu a vorbit pentru prima dată despre moartea fiicei lui, Patricia Țeicu

Citește și – Simona Gherghe, despre rolul de mamă: “Îmi imaginam că o să fie foarte frumos, dar…”

Sursă foto: Libertatea

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter