Amalia de la „Chefi la cuțite”, atacată pe stradă

De Oana Savin, pe
Amalia Bellantoni, fosta concurentă de la „Chefi la Cuțite”, a fost agresată pe stradă. Se pare că femeia a fost atacată de două persoane necunoscute, iar din cauza loviturilor primite a ajuns la spital.

Blonda a povestit că cei doi au atacat-o și nimeni nu i-a sărit în ajutor, deși totul s-a întâmplat pe stradă. Potrivit acesteia, motivul a fost acela că cei doi erau deranjați def faptul că Amalia este „prea vedetă”. Mai mult, se pare că după ce aceste două persoane au început să o lovească, au apărut și alți oameni care au atacat-o și nu a mai avut nicio șansă să se apere.

„Niște persoane, soț și soție, împreună cu alți vecini au dat cu mine de pământ. Nu știu cum se numesc, dar vin în vizită lângă noi. Că sunt prea vedetă. A început să mă tragă de păr și a sărit și soțul ei pe mine. M-au dat cu capul de pământ și au început să sară alți patru pe mine”, a declarat Amalia pentru Spynews.

Citește GRATUIT numărul de august al Revistei Unica, în format digital!

Fosta concurentă „Chefi la Cuțite” a fost dusă la spital cu ambulanța, după ce și-a pierdut cunoștința în timpul atacului.

„M-a adus ambulanșa (n.r. la spital), că mi-am pierdut cunoștința”, a mai spus Amalia.

Se pare că a depus deja o plângere la Poliție pentru ca persoanele care au agresat-o să fie trase la răspundere.

Nu este pentru prima dată când Amalia Bellantoni este agresată. Anul trecut, aceasta a primit amenințări cu moartea, a fost hărțuită, urmărită pe stradă și jignită.

„O angajată de la restaurantul meu mi-a zis că o mașină a oprit în fața și un bărbat a anunțat că o caută pe Sicilianca și a vrut să dea în chelneriță, atunci când o a doua persoană din mașină a rugat să nu fie bătută chelnerița, fiindcă nu ea este Amalia Bellantoni!”, spunea în decemrbie 2019 Amalia.

Vezi în Galeria FOTO mai multe imagini cu Amalia de la „Chefi la Cuțite”.

Sursă foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter