Alina Pușcaș, din nou mireasă

De Monica Cismaru, pe Ultimul update Vineri, 12 ianuarie 2018, 15:22
Actriță și prezentatoarea tv, mamă a doi copii, Alina Pușcaș (34 de ani) îmbracă din nou rochia de mireasă și face o nuntă grandioasă.

Dar asta numai în serialul „Fructul oprit“, care va fi difuzat de luni, la Antena 1.

alina puscas mireasa nunta

Serialul debutează cu o ceremonie fastuoasă, nunta Silviei, perosnajul interpretat de Alina Pușcaș, și a lui Mihai, personaj interpretat de Conrad Mericoffer. Ceremonia se desfășoară într-o locație spectaculoasă, iar telespectatorii vor putea astfel să o vadă pe Alina Pușcaș într-o postură inedită și emoționantă în același timp, ea fiind o superbă mireasă ce urmează să devină mamă.

alina puscas mireasa nunta

Alina spune ca de-abia aștepta să aibă din nou ocazia să joace inr-un serial de televiziune, dupa experiența din „Narcisa sălbatică“, de acum câțiva ani. Silvia, rolul interpretat de Alina,e o fire sensibilă și stilată.

În realitate, Alina Pușcaș s-a căsătorit în iunie 2017 cu medicul Mihai Stoenescu, și au împreună doi copii – un băiat, Alexandru, și o fetiță, Melissa Antonia. Nunta a avut loc odată cu botezul fetiței, Alina fiind suprirnsă în biserică de slujba de cununie, organizată în secret de cel care urma să-i devină soț.

alina puscas mireasa nunta

Din distribuția serialului „Fructul oprit“ mai fac parte Carmen Tănase, Adrian Titieni, Marian Râlea, Adriana Trandafir, Doru Ana, Adriana Șchiopu, Virginia Rogin,  Mihai Călin, Doinița Oancea, Cristina Ciobănașu, Vlad Gherman, Paul Chiribuță, Alina Chivulescu, și se poate mândri că este prima dramă psihologică realizată în peisajul serialelor autohtone.

Scenariul, ce are la bază un celebru roman turcesc, este transpus într-o manieră originală și cu mare încărcătură psihologică de Simona Macovei și Radu Grigore. Personajele pendulează între pasiune și onoare, iar odată ce gustă din fructul oprit tentația devine tot mai mare. Dilema alegerilor corecte, trecute prin filtrul fiecărui personaj, stârnește adevărate revolte aduse la viață prin interpretarea de excepție a celor mai îndrăgiți actori din România.

Citește și – Alina Pușcaș s-a cununat zilele trecute, fără să știe că urma să facă asta: “Am izbucnit în plâns. A fost cel mai romantic moment surpriză!”

Citește și – Alina Pușcaș a început anul 2017 cum nu se putea mai rău. Ce a pățit prezentatoarea TV

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter