Alice Cooper și soția sa au făcut un „pact de moarte“: „Nu există nicio posibilitate să supravieţuim unul fără celălalt“

De Unica.ro, pe
Alice Cooper a încheiat un „pact de moarte“ cu soția lui, Sheryl Goddard, conform căruia "vor pleca împreună" atunci când unul dintre ei se va stinge din viață. 

Starul rock Alice Cooper (71) și soția lui, fosta balerină Sheryl Goddard (61), sunt căsătoriți de 43 de ani și sunt convinși că nu ar putea trăi unul fără celălalt, potrivit dailymail.

„Am fost căsătorit 43 de ani cu cea mai grozavă fată din lume. Nu ne-am înșelat niciodată”, a declarat cântărețul.

Cei doi se iubesc atât de mult încât sunt hotărâți să plece împreună din această viață, atunci când va veni momentul.

„Am făcut acest pact pentru că nu există nicio posibilitate să supravieţuim unul fără celălalt. Nu aş putea trăi fără ea. Întotdeauna ne-am spus că nu va exista o perioadă în care unul să-l jelească pe celălalt“, a mai spus Alice Cooper.

În 2017, artistul a povestit care sunt secretele unei căsnicii fericite: „În primul rând, trebuie să te căsătoreşti cu femeia de care eşti îndrăgostit. Asta e foarte important. Nu trebuie doar să o iubeşti, trebuie să fii îndrăgostit. În plus, e adevărat că noi nu ne certăm niciodată. Încă suntem cuplul perfect“.

Cântărețul și aleasa inimii lui s-au cunoscut 1975, iar un an mai târziu s-au căsătorit. Ei au împreună trei copii, cântăreaţa Calico, născută în 1981, Dash, născut în 1985, şi Sonora Rose, născută în 1993. Cei doi au avut o tentativă de divorț în noiembrie 1983, atunci când artistul a trecut printr-0 perioadă îngrozitoare din cauza dependenței de alcool.

Deși din trecutul lui nu au lipsit nici drogurile, Cooper a reușit să depășească aceste etape, iar acum mărturisește că se află într-o formă foarte bună, nu fumează, nu a mai consumat alcool în ultimii 37 de ani, face sport și mânâncă sănătos. El crede că acest stil de viață și genele sale puternice îl vor ajuta să trăiască mult.

Cariera lui Alice Cooper se întinde pe mai bine de patru decenii, timp în care s-a remarcat prin spectacole complexe, în care a inclus elemente din mai multe genuri muzicale și tot felul de lucruri de impact, cum ar fi scaune electrice sau șerpi boa pentru a crea a variantă teatrală a muzicii hard rock care a devenit cunoscută sub numele de shock rock.

Inițial, „Alice Cooper” a fost numele unei formații muzicale al cărei lider muzical era Vincent Furnier. În 1974, Vincent Damon Furnier (numele real al artistului) şi-a schimbat legal numele în Alice Cooper, începând o carieră de cântăreţ solo de mare succes, în care a reușit să  lanseze numeroase piese care au devenit celebre, precum „Poison“ şi „House of Fire“.

Sursă foto: Northfoto.com

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter