Alexia Eram și Mario Fresh, la un pas de despărțire: „Adevărat …”

De Unica.ro, pe

Recent, în mediul online, Mario Fresh (21 de ani) le-a cerut urmăritorilor lui să facă presupuneri despre el. Solistul a spus apoi dacă acele presupuneri sunt sau nu adevărate.

Artistul formează un cuplu cu fiica jurnalistei Andreea Esca (48 de ani) și a arhitectului Alexandre Eram (50 de ani), Alexia (20 de ani). Perechea s-a cunoscut în vara anului 2015, la aniversarea Alexiei.

„A venit să cânte la ziua mea. (…) Mie îmi plăcea de el dinainte să fim împreună. După ne-am împrietenit pe 20 și ceva mai 2016”, spunea Alexia în urmă cu ceva timp.

După ce s-au cunoscut, Alexia și Mario s-au întâlnit întâmplător în 2016 la lansarea unei piese. De acolo, Alexia a plecat cu numărul de telefon al solistului. I-a scris, iar restul poveștii îl știți deja.

Alexia Eram și Mario Fresh, la un pas de despărțire: „Adevărat …”

Unul dintre urmăritorii solistului a presupus: „Tu și Alexia ați avut o perioadă urâtă în relația voastră. Erați pe punctul de a vă despărți”. La acest mesaj, Mario a răspuns:

„Adevărat … Dar totul e bine când se termină cu bine”. În cadrul segmentului „Maria întreabă, adulții răspund”, din cadrul emisiunii La Măruță, pus să o descrie pe Alexia, artistul a mai spus:

„Alexia este o fată care mă iubește foarte mult și mă respectă. Avem și momente când ne certăm, nu zic că nu”. Întrebat dacă ar fi obligat să aleagă între cariera în muzică și relația lui cu Alexia, Mario a spus că ar alege-o pe Alexia și a glumit că i-ar deveni manager.

Deși au spus că-și doresc să fie părinți tineri, perechea nu se vede având copii în următorii doi ani. „Și eu mă văd o mamă tânără, [pe la] 27, 28 [de ani]”, mărturisea Alexia într-un alt interviu.

„Îmi doresc o familie. Amândoi suntem cu familia. Ne dorim familie, copii”, a mai spus. „Suntem familiști, dar momentan în doi”, a încheiat Mario atunci.

Foto: Instagram

Citește și:

Ce îl scoate din sărite pe Mario Fresh la Alexia Eram? „Recunosc, sunt copilăroasă, și sunt cam”

Alexia Eram și Mario Fresh au clarificat zvonurile despre nuntă și sarcină

Fiica Andreei Esca, Alexia Eram, și-a cumpărat primul apartament! Cum arată?

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter