Alexia Eram, nemulțumită de școala din Anglia. Dezvăluirile făcute de Andreea Esca

De Oana Savin, pe
Alexia Eram pare să nu fie mulțumită de Universitatea de Arte din Londra, unde se află în al doilea an de studii. Mama sa, Andreea Esca, a dezvăluit ce anume o nemulțumește pe fiica sa.

După ce a terminat Liceul Francez din București, Alexia Eram a decis să își continue la universitatea londoneză, unde studiază marketing, publicitate și relații publice în domeniul modei. Totuși, aceasta nu este deloc încântată de noul mediu.

Andreea Esca a vorbit despre nemulțumirile fiicei sale.

Back to school și pentru mine, care m-am dus cu Alexia la Londra să o reinstalez pentru noul an școlar. Aceleași discuții despre cum și-ar dori să existe școala la care merge ea în România, pentru că nu-i place în Anglia, unde nu sunt iubitul și prietenii ei, lumea e rece și la fel și vremea, mâncarea proastă, distracția scumpă și străzile unsafe”, a mărturisit Esca pentru AListMagazine.

Prezentatoarea i-a explicat fiicei sale că nu este bine să generalizeze și că trebuie să găsească lucrurile pozitive din fiecare experiență pe care o trăiește. De asemenea, aceasta este conștientă că Alexia se simte ca cei mai mulți români plecați din țară.

Povestesc entuziaști despre tot felul de lucruri minunate pe care le fac și pe care niciodată nu ar fi avut șansa să le facă în România, iar eu sunt fericită, că o mai conving pe Alexia, că poate fi bine și la Londra. Dar ce să vezi, brusc revine leitmotivul… Nu e ca acasă, dacă vorbim despre prieteni și viață socială. Nici nu avem când… că venim rupți. Abia așteptăm vacanța să bem un șpriț în România, la un grătar cu foștii colegi. Oricum nu ne vedem îmbătrânind aici”, a mai spus Andreea Esca.

Sursă foto: Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter