Alexia Eram a schimbat prefixul. Fiica Andreei Esca a petrecut cu prietenii fără să țină cont de măsurile anti-COVID19

De Unica.ro, pe Ultimul update Luni, 31 august 2020, 10:55

Pe 31 august, Alexia Eram, fiica celebrei prezentatoare a jurnalului de știri de la Pro TV, Andreea Esca, a împlinit 20 de ani.

Cu ocazia schimbării prefixului, tânăra a organizat duminică seara o mare petrecere la care și-a invitat cei mai apropiați prieteni pentru a sărbători.

Citeşte întreaga ştire: Mario Fresh a împlinit 21 de ani. Ce mesaj i-a transmis Alexia Eram

Cu toate că ne aflăm în plină pandemie și în urmă cu o lună părinții ei au fost infectați cu noul coronavirus, la petrecere nimeni nu a respectat regulile de distanțare socială și nimeni nu a apurtat mască de protecție. Alexia a făcut un Insta Story cu momentele cheie de la petrecere, unde se poate vedea clar că nimeni nu ține cont de nicio măsură de protecție împotriva infectării cu SARS-CoV-2.

Citește gratuit ediția de septembrie a revistei Unica. O găsești AICI

Tot în august a fost și ziua de naștere a iubitului Alexiei, Mario Fresh, care a împlinit 21 de ani. Mario Fresh și-a sărbătorit ziua de naștere într-un decor de poveste, pe malul unei ape, înconjurat de baloane colorate, dulciuri și prieteni și, bineînțeles, de iubita lui, Alexia, care i-a transmis o urare emoționantă: ”La mulți ani, persoanei mele preferate! Te iubesc până la lună și înapoi, puiule!”

sursa foto – Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter