Alexandru Ciucu, prima reacție după ce s-a speculat că ar divorța de Alina Sorescu

De Unica.ro, pe

Alina Sorescu și Alexandru Ciucu formează un cuplu din anul 2008. Perechea are împreună două fiice, Carolina, născută în 2014, și Ana Raisa, născută pe 20 aprilie 2016. Recent, Alexandru a fost fotografiat de către paparazzi plimbându-se prin București alături de o femeie blondă.

Alexandru Ciucu, prima reacție după ce s-a speculat că ar divorța de Alina Sorescu

Ulterior, Alexandru ar fi intrat alături de femeia blondă într-un apartament. După ce fotografiile au fost publicate de Spynews, bărbatul a clarificat zvonurile. În septembrie 2020, Alina a intervenit telefonic în emisiunea Vorbește Lumea pentru a clarifica tot o serie de speculații referitoare la relația lor.

La vremea aceea, prezentatoarea de televiziune declara: „Eu sunt în lumea asta de mică și am muncit atâția ani să ajung la un nume curat și lumea, cum să spun, să creadă în numele meu. Să-mi creez o imagine credibilă.

Dar eu sunt destul de obișnuită cu lumea asta. Celebritatea, într-adevăr, nu este ușor de dus pe umeri. Dar eu asta fac de când mă știu. Sunt în lumina reflectoarelor de când eram copil. Sunt învățată cu astfel de situații. Vreau să-mi văd mai departe de activitate și familie”.

Vorbind cu Redacția.ro, Alexandru a spus despre divorț: „Nu se pune problema de așa ceva!”. „Într-o familie trebuie să fie un echilibru. La cât este el de artist, atât de mult sunt eu calculată.

Prin comparație, suntem foarte diferiți. Mai ales de când avem doi copii. Eu sunt foarte organizată”, mai spunea Alina Sorescu în trecut, în emisiunea Agenția VIP.

Citește și:

Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu s-au căsătorit! Prima imagine în calitate de soț și soție a cuplului

Cum arată acum Jennifer Dumitrașcu, Carina din serialul „Îngerașii”

Cum se comporta Prințul William în prezența lui Kate Middleton, în timpul facultății

Cum s-au cunoscut Alina Sorescu și Alexandru Ciucu?

„Cătălin Botezatu ne-a făcut cunoștință la Cerbul de Aur. El a fost nașul spiritual așa. Chiar dacă nu a fost căsătorit, pentru a ne fi naș oficial. (…) M-a cerut de soție fix un an mai târziu, fix în ziua în care făceam un an.

După încă un an, am făcut nunta. Nu am găsit fix pe 5 septembrie, când ne-am cunoscut noi, dar ne-am căsătorit pe 12”, mai dezvăluia Alina în urmă cu ceva timp, în emisiunea La Măruță.

„Mi-a plăcut de ea și m-am dus țintă. Nici nu m-au demoralizat lucrurile care s-au spus. Mi-a plăcut de ea și am vorbit cu ea. E diferență de 10 ani. Noi am terminat aceeași școală generală, dar nu ne-am întâlnit niciodată în perioada școlii”, mai povestea și Alexandru Ciucu în trecut.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter