Alexandra Ungureanu, diagnosticată cu o boală gravă. Artista poate fi privată de bucuria de a deveni mamă

De Unica.ro, pe
Alexandra Ungureanu se confruntă cu o afecțiune care îi pune în pericol capacitatea de a deveni mamă. Artista a vorbit despre această grea încercare la care este supusă.

Alexandra Ungureanu, în vârstă de 37 de ani, s-a tot confruntat cu probleme de sănătate, însă de fiecare dată a făcut față. Artista a luptat cu acneea și a reușit să o amelioreze, iar în urmă cu doi ani a mai trecut printr-o perioadă dificilă, atunci când i-au apărut niște choisturi la ochi care-i obturau vederea. Deși medicii i-au recomandat operație, artista a refuzat, iar la scurt timp acestea s-au retras.

Alexandra Ungureanu

Alexandra Ungureanu a dezvăluit că în prezent se luptă cu un diagnostic greu de îndurat pentru orice femeie care încă nu a devenit mamă. Artista are endometrioză, o afecțiune care presupune creșterea anormală a țesutul în afara cavității uterine, iar una din cele mai cumplite consecințe, dincolo de durere, este infertilitatea.

Alexandra Ungureanu

Alexandra Ungureanu a tratat cu multă seriozitate situația, dar mai ales cu mult optimism  „Am descoperit o altă boală autoimună care se numeste endometrioză. N-am vorbit niciodată despre chestia asta. Acum sunt în cautare de soluții, cred că este una dintre afecțiunile de care aud foarte frecvent la femei, cumva cred că si corpul uman se transformă în direcția asta. Dar există soluții, există și copii abandonați!”, – a dezvăluit Alexandra Ungureanu pentru Ciao.ro.

Alexandra Ungureanu

Sursă foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter