Alex Velea, nou atac la adresa lui Cătălin Măruță

De Unica.ro, pe Ultimul update Joi, 09 decembrie 2021, 14:22

În noul podcast al lui Speak (34 de ani), Alex Velea (37 de ani) a vorbit despre conflictul dintre el și prezentatorul TV Cătălin Măruță (43 de ani). Solistul l-a acuzat pe moderator că i-a jignit familia.

De 8 ani și jumătate, Alex formează un cuplu cu Antonia (32 de ani). Cuplul are împreună doi fii, Dominic (6 ani) și Akim (4 ani), iar solista mai are o fiică, Maya (10 ani), din primul mariaj.

Alex Velea, nou atac la adresa lui Cătălin Măruță

La declarațiile cântărețului, Cătălin a răspuns în mediul online. A publicat mai multe fotografii cu el și cu Alex pe Instagram, iar în dreptul lor a scris:

„În prietenie, ca-n fotbal, sunt și faze tensionate, uneori din teren vezi situația altfel decât e, iar de pe margine, pentru ceilalți, meciul pare chiar pe viață și pe moarte.

La final însă, bărbații își strâng mâna și chiar se apreciază. Peste ani, o să ne amintim de toate câte s-au întâmplat și s-au spus. #friends #nohardfeelings”.

În toamna anului 2020, între Lino Golden (23 de ani), Mario Fresh (22 de ani) și Alex s-a iscat un conflict. Ulterior, Cătălin i-a invitat pe Lino și pe Mario în emisiunea La Măruță pentru a vorbi despre cele întâmplate.

La Xtra Night Show, Alex Velea a declarat: „Nu mi-a plăcut niciodată să generez scandaluri, nu îmi place nici să le amplific. Dar uneori simt nevoia să dau replica, pentru că mă simt prea atacat.

E aiurea că se iau de familie, dacă au ceva cu mine, să îmi spună în față. Nu e genul meu să împroșc cu noroi în stânga și în dreapta.

Citește și:

Alex Velea, mesaj de susținere pentru Clejani după scandalul cu Fulgy

Alex Velea și Antonia au avut COVID-19: „Am fost din ăia care la început nu au crezut”

Antonia, despre conflictul dintre Lino Golden, Mario Fresh și Alex Velea

Cu Măruță de-asta m-am și certat. Tocmai pe ei îi invita și le punea întrebări despre nevastă-mea. M-a jignit prea rău și a jignit-o pe nevastă-mea.

Dacă foloseam numele nevestei lui, dacă aș fi vorbit eu despre Andra cum a vorbit el despre Antonia, nu cred că mai punea textul ăla, că suntem bărbați și să ne strângem mâna”.

„Nu vreau să îl jignesc. Am zis că sunt prietenii mei, 100%, apoi am văzut că el poate să renunțe la prietenia asta a noastră foarte ușor când e să mă măscărească. Am mai avut problema asta în 2012.

Și l-am luat, l-am înjurat. A sunat-o și pe mama, același text, că suntem ca o familie, că în familii mai sunt și certuri, a înduioșat-o pe mama, asta după ce mamei îi crescuse tensiunea.

Ne-am împăcat, am fost la concerte, în turnee împreună. Nu faci așa, nu ai cum să mă măscărești tu pe mine cu acei copii [Lino și Mario] pentru care eu am făcut tot.

Eu nu m-am certat cu el, dar nu mai vreau să mai vorbesc cu el, să îl mai văd, să mai colaborez”, a mai spus artistul, potrivit Spynews. Despre conflictul dintre el, Lino și Mario, Alex mai spunea în octombrie 2020:

Alex Velea: „Faima și succesul au, din păcate, puterea de a-ți influența caracterul”

„Eu și Antonia am văzut în ei ambiție, talent și ne-am dorit ca acești copii să reușească. (…) Le-am oferit exact ce-mi doream pentru mine în copilărie, sprijin, susținere. (…) Faima și succesul au, din păcate, puterea de a-ți influența caracterul”.

Alex a explicat că ruptura dintre ei s-a produs în momentul în care Mario și Lino și-au dorit ca Golden Boy Society, casa de discuri care îi aparține, să nu mai reprezinte alți artiști în afara lor și să investească în anumite proiecte în care el [Alex] nu credea.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter