Alex Velea, despre începutul relației cu Antonia: „Am stat închiși în casă o perioadă destul de lungă”

De Unica.ro, pe

De 8 ani și jumătate, Alex Velea (36 de ani) formează un cuplu cu Antonia (31 de ani). Perechea are împreună doi fii, Dominic și Akim, în vârstă de 6 și, respectiv, 4 ani. Artista mai are o fiică, Maya, în vârstă de 10 ani, din primul mariaj.

Deși s-au cunoscut când formau alte cupluri, Antonia cu primul ei soț, Vincenzo Castellano, și Alex cu prima lui soție, Ana, povestea lor a început abia după ce respectivele relații s-au sfârșit. „Ne cunoaștem din anul 2009 și ne-am îndrăgostit la finalul anului 2012”, a spus Alex la Chefi la Cuțite. „E o poveste grea”, a completat Antonia atunci.

Alex Velea, despre începutul relației cu Antonia: „Am stat închiși în casă o perioadă destul de lungă”

De curând, în emisiunea Xtra Night Show, artistul a oferit noi detalii despre începutul relației lor. „Începuturile relației nu au fost atât de simple. Venim din cupluri nefericite, și eu, și ea.

Lumea nu a luat-o ca atare. Ne-au zis ba că i-am stricat eu familia, ba că ea mi-a stricat-o pe a mea, că ne-am creat fericirea pe drama altora, pe nefericirea foștilor parteneri. Doar că pe noi nu ne-a interesat asta, ne-am văzut de ale noastre, am stat închiși în casă o perioadă destul de lungă.

Nu ne-am uitat în stânga și în dreapta, nu ne-am ghidat după părerea oamenilor, nici dacă a fost bună, nici dacă a fost rea. Ne-am luat după ce ne-a spus inima. Nu suntem nici primii, nici ultimii care vin din relații care s-au destrămat.

Au fost greșeli ale tinereții. Antonia e foarte sensibilă. În cariera noastră avem de-a face cu tot felul de persoane. Orice țărănuș care are un telefon te poate face în fel și chip”, a mărturisit Alex Velea, potrivit Spynews.

Citește și:

Alex Velea, despre conflictul dintre el și Cătălin Măruță: „Nu am ce să mai vorbesc cu el”

Alex Velea și Antonia au avut COVID-19: „Am fost din ăia care la început nu au crezut”

Cătălin Măruță a reacționat la declarațiile lui Alex Velea despre el

„Ne-am dorit foarte mult relația asta. A fost foarte greu încercată la început. Veneam din relații eșuate. Cumva eram răniți și ne doream să găsim pe cineva cu care să împărtășim dragostea pe care ne-o doream de fapt.

Ne-am întâlnit și ne-am îndrăgostit și am trecut peste toate impedimentele și toate obstacolele și uite. Avem trei copii, eu zic că avem trei copii, chiar dacă Maya este din prima ei căsătorie.

Sunt un om împlinit și fericit. Sper că sunt un stâlp pentru ea, așa cum e și ea pentru mine. Te iubesc și te respect și îți mulțumesc pentru tot ce faci pentru mine. Acum o să mă întrebe dacă am pregătit inelul.

În ultimul timp mi-a făcut gluma asta: «Știu! Mă ceri de nevastă! Știu, deci de-asta m-ai chemat la emisiune. Unde e inelul?»”, mai spunea solistul în martie 2021, în emisiunea Chefi la Cuțite.

„Stai măi, gata”, a adăugat Antonia lăcrimând. „Da, așa sunt eu idiot, am trecut dintr-una într-alta. Sunt super fericit că e lângă mine pentru că e sprijinul meu la modul cel mai serios, e prietenul meu cel mai bun, e totul pentru mine”, a încheiat solistul.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter