Alex Bodi, relație cu rivala fostei soții, Bianca Drăgușanu. Cu cine se iubește afaceristul

De Unica.ro, pe Ultimul update Marți, 26 mai 2020, 17:30
Bianca Drăgușanu și Alex Bodi s-au despărțit odată cu încheierea stării de urgență, după o perioadă în care s-au autoizolat în vila omului de afaceri și, iată, se pare că aceasta a fost ultima șansă pe care și-au dat-o cei doi și spunem asta deoarece fostul soț al Biancăi pare că deja a început o altă relație.

Alex Bodi a trecut peste povestea de dragoste plină de scântei cu Bianca Drăgușanu și se pare că și-a dat o șansă cu Daria Radionova, rusoaica care locuiește în Anglia și din cauza căreia Bianca Drăgușanu a făcut multe crize de gelozie. Dacă la acel moment cei doi nu au recunoscut nimic, acum nu mai sunt dubii. Alex Bodi și Daria Radionova formează cel mai nou cuplu monden și se pare că nu le mai pasă de părerile celorlalți, căci au început să se afișeze în mediul online cum nu se poate mai îndrăgostiți, relatează cancan.ro.

Alex Bodi a postat o fotografie pe Instagram, iar Daria a comentat fără niciun fel de reținere: ”loveA”, internauții fiind cei mai fericiți de această schimbare, având în vedere numărul de aprecieri pe care l-a strâns comentariul șatenei. În plus, cu o zi înainte, Daria a publicat o fotografie, iar unul din fani i-a scris: ”Arăți minunat! Sper să ai o relație frumoasă cu @bodi606alex. El e un tip atât de drăguț”, Daria, confirmând prin răspuns relația cu Alex Bodi:”Mulțumesc! Da, chiar este!”.

Inițial, Daria Radionova a negat relația cu Alex Bodi: ”Nu am comentat cu adevărat despre această prostie, dar acum a venit momentul să îmi exprim și eu părerea. Nu am nimic de-a face cu ei doi și nu vreau ca numele meu să fie asociat cu Alex Bodi. Nu doresc să mă implic în această poveste murdară, nu este de nivelul meu.

Chiar dacă ne-am văzut la o întâlnire de afaceri nu demult, suntem prieteni și nimic mai mult decât atât. Îl respect, un tip foarte drăguț, dar nu-mi place să fiu implicată în această mizerie. Acesta este adevărul despre relația pe care o am cu Alex. Am gânduri absolut neutre legate de relația lor. Deoarece relația lor nu mă deranjează și nu mă afectează. Îl respect pe Alex ca prieten, este un tip drăguț și îi doresc doar ceea ce este mai bun”, – spunea în martie Daria pentru sursa citată.

Citește și – Iulia Vântur nu se mai ascunde. Ce spune despre poveste de dragoste cu Salman Khan: „Aici este casa noastră de vacanță”

Daria Radianova este de origine din Moldova și provine dintr-o familie foarte înstărită. Totuși, aceasta are și propriile sale afaceri în Anglia, acolo unde locuiește de mai mulți ani.

Vezi în galeria foto de mai sus cum arată Daria Radionova, noua iubită a lui Alex Bodi! 

Citește și –  Margherita, primul mesaj după ce ar fi fost testată pozitiv pentru droguri

Sursă foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter