Alex Bodi, dus în carantină instituționalizată

De Unica.ro, pe Ultimul update Miercuri, 24 iunie 2020, 10:21
Alex Bodi a fost dus în carantină instituționalizată după ce, marți noapte, a fost surprins conducând pe șoseaua Pipera. Fostul soț al Biancăi Drăgușanu trebuia să se afle în izolare în perioada 13-26 iunie.

Mai mult, bărbatul a primit și o amendă și a rămas fără permis de conducere, întrucât conducea cu o viteză de 104 km/h pe un drum unde existau restricții de 50 km/h.

Potrivit unor surse judiciare citate de Gândul, în cazul lui Alex Bodi au fost luate măsurile legale pentru nerespectarea prevederilor Legii nr 55/2020 cu privire la combaterea pandemiei de COVID-19.

Citește și: Novak Djokovic, liderul mondial al tenisului masculin, a anunţat că a fost testat pozitiv pentru COVID-19

Bodi a fost dus în carantină instituționalizată la un hotel.

„La data de 23 iunie a.c., în jurul orei 12:00, un echipaj al Brigăzii Rutiere a oprit în trafic pe o stradă din Sectorul 2, un autoturism înregistrat de aparatul radar având viteza de 104 km/h. Șoferul, un bărbat de 35 de ani, a fost sancționat contravențional cu amenda în valoare de 2.175 de lei, iar ca măsură complementară i-a fost suspendat dreptul de a conduce pe o perioada de 90 de zile. Din verificările efectuate de polițiști, a rezultat faptul că șoferul se află în izolare, motiv pentru care bărbatul a fost plasat în carantină instituționalizată sub pază”, se arată într-un comunicat al Poliției Române.

Sursă foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter