Alex Bodi, acuze dure la adresa fostei soții, Bianca Drăgușanu: „Mă deranjează că și-a folosit propriul copil”

De Unica.ro, pe Ultimul update Joi, 12 martie 2020, 16:44
Alex Bodi a făcut dezvăluiri neașteptate despre fosta soție, Bianca Drăgușanu, și despre modul în care-și crește fetița, pe micuța Sofia, în vârstă de 3 ani jumătate, fiica pe care vedeta o are cu Victor Slav.

Alex Bodi nu a mai putut să tacă în contextul în care și Bianca Drăgușanu l-a acuzat în emisiunea Teo Show, iar acum, invitat la Vorbește lumea, a spus lucrurilor pe nume, fără menajamente. Omul de afaceri o critică pe Bianca Drăgușanu că nu are grijă așa cum ar trebui de fetița sa și a lui Victor Slav și că micuța nici măcar nu stă cu ea: „Relația noastră de un an jumătate nu a fost numai cu circuri. Îmi pare rău că am ajuns la nivelul acesta. Nu vreau să-mi asum lucrurile pe care le spune ea despre mine. Nu trebuie să accept anumite acuzații care mă denigrează pe mine ca persoană.

Citește și – Alex Bodi, denunțat la Poliție de mama Biancăi Drăgușanu: ”Este agresiv cu fiica mea”

Mă deranjează că și-a folosit propriul copil. Am ținut la Sofia ca la fetițele mele. Ea ca să pozeze într-o mamă perfectă ar trebui să fie lângă fetița ei și să o crească. Nu știu cât a stat Sofia la București. Normal că spune că mama ei este îngerul ei păzitor, pentru că doar doamna Madi are grijă de fetiță. Ca să fii o mamă de bază trebuie să fii o mamă alături de fetița ta”, – a declarat Alex Bodi la Vorbește lumea.

Alex Bodi are și el, la rândul său, două fetițe. Vezi aici cum arată!

Citește și – Alex Bodi, despre Bianca Drăgușanu: „A luat mai multe pastile. Era întinsă pe jos”

Bianca Drăgușanu, în vârstă de 38 de ani, și Alex Bodi s-au căsătorit în secret pe 1 august, anul trecut, și au divorțat în urmă cu două zile. Bianca a mai fost căsătorită cu Victor Slav, împreună cu care are o fetiță, pe Natalia Sofia. Cei doi s-au cunoscut pe platourile de filmare în 2012. și un an mai târziu deveneau soț și soție, însă infidelitatea Biancăi a condus la divorț, pronunțat în 2014. Ulterior, cei doi s-au împăcat, fără a mai semna și actele, însă, și au devenit părinți.

Citește și –  Scandal la notar! Bianca Drăgușanu și Alex Bodi și-au spart telefoanele

Vezi imagini cu Bianca Drăgușanu și fiica sa, Sofia Natalia, în galeria foto de mai sus! 

Sursă foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter