Aja Naomi King a născut! Actrița din serialul „How to Get Away with Murder” a pierdut primele două sarcini

De Adelina Duinea, pe Ultimul update Miercuri, 14 septembrie 2022, 19:28

Duminică, 6 iunie 2021, actrița Aja Naomi King (36 de ani) a dezvăluit că a devenit mamă pentru prima oară.

Aja Naomi King a născut! Actrița din serialul „How to Get Away with Murder” a pierdut primele două sarcini

„Nu, asta nu este o fotografie din timpul sarcinii. Este de după. După zile de travaliu. După ce am simțit ca și cum interiorul corpului meu este sfâșiat, nu mint. După ce am experimentat inimaginabila frumusețe a nașterii. Asta a rămas în urmă. Acest superb trup! Așadar, pentru a mă celebra nu doar pe mine, ci și corpul meu pentru ceea ce am realizat împreună, am vrut să împărtășesc aceste fotografii. Fără machiaj, fără editare, fără filtre (și știți că iubesc filtrele!) … Doar eu… o femeie uimită de trupul și de copilul ei ♥️”, a scris actrița pe Instagram, în dreptul a trei fotografii.

În martie 2021, când și-a anunțat sarcina, actrița și-a descris sentimentele după ce a pierdut alte două. „Am fost mișcată profund de femeile care au vorbit deschis despre sarcinile lor pierdute. M-a consolat să știu că nu sunt singură într-o perioadă incredibil de dureroasă”, a scris atunci.

„M-a ajutat să înțeleg că această experiență este comună, oribilă, dar comună. Am suferit două pierderi de sarcină și chiar și acum mi se pare pur și simplu absurd să încerc să cuprind în cuvinte ce am simțit fiindcă nu am cuvinte necesare pentru a o face.”

Totodată, actrița a admis că a ezitat inițial să-și împărtășească experiența. „La început, nu eram sigură că vreau să-mi împărtășesc experiența pentru că simțeam că alte persoane au trecut prin lucruri mult mai dificile. Apoi am realizat că nu pot să tratez durerea ca pe un sport olimpic, de parcă ar fi o competiție, iar doar cei care au cele mai îngrozitoare povești au dreptul de a vorbi despre ele”, a mai scris.

Citește și:

Elena Gheorghe, siluetă de invidiat după două nașteri. Cum se menține artista în formă

Lora se retrage de la Vorbește Lumea? „Am acceptat cu plăcere să prezint din nou”

Ce au făcut Kate Middleton și Prințul William după ce au aflat că Meghan Markle a devenit mamă pentru a doua oară

„Durerea e durere, pierderea e pierdere, indiferent de intensitate. Odată ce te-a atins, rămâne cu tine pentru totdeauna”, a mai spus. „Nu o să mint, a fost greu să nu port cu mine aceeași frică și în timpul acestei sarcini. Să cred că este real și că acest bebeluș va fi bine. Că este un cadou frumos care va rămâne [a fost greu]”, a continuat.

„Dar încerc să nu ignor faptele. Sunt sănătoasă, bebelușul este sănătos, bebelușul crește, iar acum mă lovește constant pentru a-mi aminti că este o prezență reală din interiorul meu.” Actrița a încheiat prin a le transmite tuturor celor care au trecut prin ce a trecut ea că nu sunt singuri.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter