Aida Parascan trece prin momente dificile după sarcina pierdută. „Bărbatul cu care trebuia să am un copil nu…”

De Unica.ro, pe Ultimul update Luni, 29 august 2022, 15:11

Aida Parascan (39 de ani), câștigătoarea celui de-al doilea sezon Masterchef, a pierdut a patra sarcină în luna a cincea. Aida mai este mama a trei copii, Gianina (20 de ani), Samuel (13 ani) și Emilia (10 ani).

Aida Parascan trece prin momente dificile după sarcina pierdută

„Acum mă simt obosită, iau medicamente pentru a mă odihni, dar nu sunt calmante. Corpul are nevoie de odihnă, pentru că a suferit o traumă. A fost că o naștere totul. Plus că mi s-a făcut și o anestezie totală și chiuretaj. Copiii au plâns când au aflat.

Aseară, Samuel zicea că am putea avea grijă de copii orfani, pentru că sunt mulți. Momentan, nu îmi doresc să înfiez. Acum trebuie să îmi revin, dar există și alte metode de a ajuta copiii”, a mărturisit Aida pentru Impact.ro.

„Am trecut și trec prin momente dificile, însă bărbatul cu care trebuia să am un copil nu a spus nimic despre asta. Nu m-a susținut în tot acest timp, pentru că nu avea cum. Însă prefer să nu vorbesc despre el”, a mai povestit Aida pentru aceeași sursă.

Cum a aflat că a pierdut sarcina

„Am făcut programare [pentru controlul lunar], am ajuns acolo și mi s-a spus că nu e necesar să mi se facă o ecografie. Am zis că am nevoie să știu că e bine copilul și pentru muncă.

El mi-a răspuns că nu e necesar, că ecografia poate să mi-o scrie și de mână, de altfel ceea ce a și făcut. Mi-a scris o ecografie de mână, bazându-se pe ultima ecografie făcută cu o lună înainte”, a spus Aida Parascan la Acces Direct, potrivit Spynews.

Citește și:

Elena Băsescu și fostul iubit, Cătălin Gheorghe, reuniți la aniversarea fiicei lor, Anastasia

Vlăduța Lupău, cu un pas mai aproape de casa visurilor sale! Cum va arăta locuința artistei

Elena Gheorghe, siluetă de invidiat după două nașteri. Cum se menține artista în formă

Lora se retrage de la Vorbește Lumea? „Am acceptat cu plăcere să prezint din nou”

În luna următoarea, Aida a mers la un alt medic. „Am mers la medicul de familie cam după două săptămâni. Mi-a dat o altă trimitere, după am sunat și mi-a fost făcută o programare cu primul medic disponibil în alt spital. M-am prezentat săptămâna trecută, după aproximativ o lună [de la penultimul control].

De-asta nici nu pot să-mi dau seama dacă atunci când am fost la primul medic se întâmplase sau nu. În momentul în care mi s-a pus chestia aia pe abdomen, mi-am dat seama că inima copilului nu mai bate, că totul se vede în ceață.

Am intrat în stare de șoc, pentru că-n momentul ăla nu știi ce să crezi. În secunda următoare a venit un alt medic și măsurătoarea și mi s-a spus că de trei, patru săptămâni copilul a încetat să mai evolueze, adică inimioara lui nu mai bate”, a continuat Aida.

„Mi-a spus că a murit de ceva timp și că viața mea era în pericol, că aș fi putut să mor”, a mai spus Aida Parascan la Antena Stars.

Aida Parascan: „Durerea și suferința nu pot fi exprimate în cuvinte”

„Au trecut 5 luni în care am trecut prin toate stările prin care trece o mamă care așteaptă un bebe. În ultima săptămână, însă, am trecut prin iad și am fost față în față cu moartea. La propriu și la figurat. Inima îngerașului a încetat să bată. Suflețelul lui s-a dus înapoi la Dumnezeu.

A făcut și va face parte mereu din familia noastră și din mine. Toți l-am iubit enorm. Durerea și suferința nu pot fi exprimate în cuvinte. Mă rog să pot înțelege sensul a tot ce s-a întâmplat și mulțumesc pentru că sunt în viață și că mă întorc acasă la cei care mă iubesc”, a scris Aida pe Facebook.

Foto: Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter