Ai recunoscut-o? Cine este artista din imagine? „Viața era mult mai simplă atunci…”

De Unica.ro, pe Ultimul update Joi, 09 decembrie 2021, 14:22

În mediul online, solista a publicat o imagine rară, surprinsă în copilărie. În dreptul fotografiei, artista a scris: „Viața era mult mai simplă atunci…”. „De atunci superbă!; Aș jura că este: «Veronica, Veronica, fată dulce și cuminte!»; Adorabilă!!”, au fost doar câteva dintre comentariile postării.

Ai recunoscut-o? Cine este artista din imagine? „Viața era mult mai simplă atunci…”

Nu este prima dată când solista publică imagini cu ea din copilărie. În august 2018, în dreptul unei alte imagini din copilărie, cântăreața scria: „Nu renunța niciodată la copilul din tine”. „Ce fetiță frumoasă!; Ce drăguță erai când erai mică!; Neschimbată!;

Nu ți-ai pierdut nici un strop din frumusețe!; Erai o fată frumoasă, iar acum tot la fel de frumoasa ești. Nu te-ai schimbat deloc!; De mică erai frumoasă! Ai aceleași trăsături”, au fost câteva dintre comentariile acestei postări.

Dacă încă nu v-ați dat seama, despre Antonia (32 de ani) vorbim. Solista este mama a trei copii, o fiică și doi fii, Maya (10 ani), Dominic (6 ani) și Akim (4 ani). De 8 ani, artista formează un cuplu cu Alex Velea (37 de ani).

Antonia și Alex Velea, acuzați că și-au ruinat unul altuia fostele căsnicii

Atât Antonia, cât și Alex au divorțat de foștii lor parteneri de viață. Recent, artistul a mărturisit pentru Spynews: „Erau persoanele care vedeau lucrurile alea urât. Că ne-am destrămat unul altuia familiile, că am încercat să ne construim o fericire pe necazul altuia, ceva de genul. Le-am demonstrat că nu este deloc așa.

Citește și:

De unde a pornit conflictul dintre Oana Zăvoranu și mama ei, Mărioara Zăvoranu

Brad Pitt, surprins flirtând cu actrița Andra Day la gala premiilor Oscar 2021

Dana Rogoz și soțul ei, regizorul Radu Dragomir, au aniversat 17 ani de relație

Nu suntem nici primul cuplu care provine din mariaje eșuate, din căsătorii care nu au mers, și nici ultimul. Suntem niște oameni care și-au căutat norocul și fericirea. Până atunci nu am avut probleme, nu s-a zis nimic urât nici de mine, nici de ea. În anul ăla au încercat să ne distrugă cu treaba asta. Nu a mers”.

„Până la urmă oamenii ne-au luat în brațe când am spus că da, suntem împreună, [și că] urmează să avem și un copil. Așa a fost anunțul. Și am intrat în normalitate. Ea a trăit experiența asta de a avea un copil la o vârstă extrem de fragedă, la 20 de ani, dar, până la urmă, este foarte bine pentru că așa a vrut Dumnezeu. Este o mamă tânără și fericită, împlinită”, a mai spus artistul.

Cariera Antoniei a început în urmă cu 11 ani, în 2009, odată cu lansarea hitului Roses on Fire, în colaborare cu Tom Boxer. Piesa a avut succes atât pe plan național, cât și internațional.

După ce a câștigat emisiunea-concurs Star Factory, la sfârșitul anului 2003, și după participarea în competiția Big brother, Alex a colaborat cu artistele Anna Lesko (41 de ani) și Anda Adam (40 de ani), lansându-și primul album solo, Yamasha, în anul 2006.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter