Adriana Bahmuțeanu, despre relația cu Nikolaos Papadopoulos: „Poate o să urmeze şi logodna”

De Unica.ro, pe Ultimul update Miercuri, 03 iunie 2020, 20:08
Adriana Bahmuțeanu a vorbit pentru prima dată despre relația cu Nikolaos Papadopoulos. Cei doi sunt împreună de 3 ani, însă au preferat să țină totul secret.

Adriana Bahmuțeanu pare să-și fi găsit, în sfârșit, liniștea și fericirea în brațele solistului grec, Nikolaos Papadopoulos. Artistul, în vârstă de 44 de ani, s-a mutat de trei ani în România, iar Adriana se ocupă de managerierea concertelor sale din țară. Cei doi locuiesc împreună la vila din București a fostei prezentatoare de televiziune, dar și casele lui Nikolaos Papadopoulos din Constanța și din Salonic.

Adriana Bahmuțeanu și Nikolaos Papadopoulos s-au cunoscut la ziua de naștere a Minodorei, însă dat fiind faptul că se afla în proces de custodie cu fostul soț, Silviu Prigoană, Bahmu a preferat să fie discretă, așa cum, de altfel, a și sfătuit-o avocata sa: „A înţeles şi el, l-am rugat frumos să înţeleagă că, până nu avem o relaţie consolidată, să nu ne afişăm, iar el s-a dovedit a fi o persoană foarte înţelegătoare, s-a dovedit a fi un om cu suflet mare, un prieten foarte bun. Anul trecut, când am stat şase ore în operaţie, a stat după mine prin spital. Se gândea să nu păţesc ceva”, – a declarat Adriana Bahmuţeanu pentru Click!

Citește și – Connect-R condamnă Antena 1 pentru promovarea nonvalorilor

Adriana Bahmuțeanu are planuri mari de viitor cu partenerul său de viață și nu exclude o posibilă căsătorie: „El tot zicea să mergem în Grecia la Meteora să facem o logodnă, dar nu am stabilit pentru că nu mă simt pregătită pentru aşa ceva. Era şi el mereu pe drumuri. Poate o să urmeze şi logodna. Este mai mic cu doi ani decât mine, dar nu se simte această diferenţă, nu e prea mare, oricum. Grecii au o altă mentalitate faţă de români. Omul ăsta chiar mă respectă. E teolog de profesie, a terminat teologie, dar n-a profesat pentru că a zis că e un om mai mult de lume, nu pentru biserică”, a mai dezvăluit Adriana Bahmuțeanu pentru sursa citată.

Citește și – Diana, fiica lui Adrian Enache, se teme pentru viața ei. Bărbatul care a agresat-o a fost eliberat

Sursă foto: Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter