Adi Nartea a devenit tată pentru a doua oară! Primele imagini cu bebelușul

De Adelina Duinea, pe Ultimul update Marți, 09 martie 2021, 11:38

Actorul Adrian Nartea (38 de ani), protagonistul serialului Vlad, și partenera lui de viață, modelul și make-up artista Alina Ferinceac, au devenit părinți pentru a doua oară. Modelul a dat naștere unei fiice, Petra. Duminică, 7 martie, Alina și fiica perechii au revenit acasă din spital.

Adi Nartea a devenit tată pentru a doua oară! Primele imagini cu bebelușul

„A venit! Am așteptat-o nouă luni și ieri le-am adus acasă! Începe un nou capitol în viețile noastre unde va trebui să avem din nou răbdare, multă multă iubire și zâmbete, chiar și atunci când plângem. Bine ai venit acasă, Petra! Te iubim enorm!”, a scris Adi Nartea pe Instagram, în dreptul mai multor fotografii.

În luna februarie a anului acesta, Alina și Adrian au aniversat 11 ani de relație. În noiembrie 2020, invitați în platoul emisiunii Vorbește Lumea, cuplul spunea despre sarcină: „Nu am refuzat ideea, dar nici n-am plănuit. Aveam altele pe cap, sincer, în momentul ăla”.

Întrebați apoi de ce le este teamă de această dată, Alina a completat: „La mine e cu răbdarea, clar. La mine o să fie dublu mami și sper să se mai domolească în partea asta mami, mami de 100 de ori. Eu sper doar să am răbdare suficientă. (…)

Imagini cu fiica perechii găsiți în GALERIA FOTO de mai sus!

Mara a dormit mult timp cu noi. Abia la 3 ani am mutat-o din cameră. La 3 ani am înțărcat-o. Clar nu o să mai fim la fel de panicați. De alăptat clar voi alăpta, nu știu dacă la fel de mult.

La cum se simte situația acolo în burtă, am de-a face cu cineva foarte agitat. Domnișoara este mult mai agitată. (…) Am păstrat multe lucruri de la Mara. Am și dat o grămadă din ele. Dar am păstrat ce mi-a plăcut mie foarte, foarte mult”.

După această sarcină, Alina își dorește să revină la muncă mai repede. „Voi naște în martie când deja sezonul virozelor va trece și atunci o să poată merge Mara în continuare la grădiniță și o să pot să am acele ore de liniște, de respiro.”

Foto: Instagram

Citește și:

Prințul Charles nu a mai vorbit cu Prințul Harry după ce acesta s-a separat de familia regală

Kate Middleton a făcut-o pe Meghan Markle să plângă înaintea nunții cu Prințul Harry

Cum arată și cu ce se ocupă acum Lucian Viziru. Locuiește de 7 ani în Germania

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter