Adevărul despre Mihaela Rădulescu și Felix Baumgartner. Mai sunt sau nu împreună?

De Unica.ro, pe Ultimul update Miercuri, 01 iulie 2020, 12:25
Mihaela Rădulescu și Felix Baumgartner sunt împreună de aproape 6 ani de zile și relația lor părea destul de solidă și serioasă. Cu toate astea, în perioada izolării la domiciliu au început să ia naștere zvonuri că cei doi s-ar fi despărțit.

Mihaela Rădulescu nu a mai postat deloc fotografii cu Felix Baumgartner pe contul său de Instagram timp de două luni și fanii au început să-și pună întrebări. În urmă cu un an, Diva de Monaco povestea că era la un pas de despărțire de Felix, iar acum îngrijorările au apărut, urmăritorii săi fiind obișnuiți ca Mihaela să posteze fotografii incendiare fie cu ea, fie cu iubitul său.

În plus, în aprilie a fost ziua de naștere a lui Felic, iar Mihaela Rădulescu a postat o fotografie cu părinții acestuia, fapt care a trezit și mai multe suspiciuni. Ei bine, se pare că, de fapt, cei doi au fost prinși în țări diferite de restricțiile impuse de pandemia de coronavirus și acesta ar fi fost motivul pentru care nu s-au mai fotografiat împreună. Acum că lucrurile au revenit cât de cât la normal, Felix s-a putut întoarce acasă și cei doi s-au fotografiat la o bere în pădure, semn că totul este în regulă între ei și povestea de iubire continuă.

Mihaela Rădulescu, în urmă cu o lună, a scris un text cu un mesaj destul de dramatic pe contul său care a trezit unele suspiciuni: „Mă tot gândeam la zilele astea, în care ne-am petrecut așa de mult timp cu noi însine, nu numai cu familia, netul sau Netflix-ul. Și îmi trecuse prin cap, printre altele, slavă Domnului, cât timp cheltuim aiurea …pe alții, vorbind despre viața altora, despre alegerile altora…

Câtă energie consumăm judecând, punând etichete, strâmbând din nas la ce strambă și alții, doar ca să le fim pe plac. Și ce mare șmecherie e bucuria aia reală, care vine de la oameni bogați la cap, generoși, creativi, senini, copilăroși…și, tocmai de-aia, mai profunzi ca un lac de munte.

Atât. Era un gând. Pornise de la gluma din poză, dar si de la ce am mai văzut prin fereastra asta deschisă spre lumea de acum, din starea neobișnuită de acum. O mulțime de oameni atrăgători, de minți cu care m-aș plimba în parc, de suflete fragile ca brândușele mov, de oameni cu chef de viață sau numai de vorbă… Ba chiar și o mulțime de oameni singuri…sau triști, speriați, deprimați.

Citește și – Gabriela Cristea, despre întoarcerea în televiziune: ”Să scoată bani dacă vor oameni profesioniști”

Toți se văd, chiar dacă se ascund după povești vesele sau neutre.  Mulți oameni de aici habar n-au cât pot de mult, dar încă n-au curaj să scoată din ei, în vreme ce unii dau pe dinafară de o încredere oarbă în ceva ce nu prea sunt…, dar ar vrea…și nu se poate.. Avem de toate… și mai bune și mai rele…, vorba cântecului. Și noroi..și stele…”, – a scris Mihaela Rădulescu.

Citește și – Cu cine se iubește Andreea Mantea de 5 ani: „Și el lucrează în televiziune”

Sursă foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter