Adevăratul motiv pentru care Meghan și Harry s-au mutat din Palatul Kensington

De Oana Savin, pe Ultimul update Luni, 04 mai 2020, 17:40
Meghan Markle a fost nevoită să se obișnuiască cu noul său rol în familia regală britanică și mai ales să accepte că soțul ei nu va fi niciodată rege.

Iar acest lucru a afectat-o atât de mult încât comportamentul său a fost cel care i-a obligat atât pe ea, cât și pe Harry să se mute din Palatul Kensington, unde locuiau împreună cu Prințul William și soția acestuia.

La început s-a crezut că cele două cupluri regale se înțeleg bine, în special Kate și Meghan, mai ales că ducesa de Cambridge a făcut tot posibilul să o facă pe Markle să se simtă binevenită.

Însă, într-o carte de memorii scrisă de Tom Quinn și publicată de Daily Mail, o sursă de la palat susține că au început să apară tensiuni între ducii de Sussex și cei de Cambridge, în special când Meghan a fost nevoită să accepte că bărbatul cu care s-a măritat nu va deveni niciodată rege.

Citește și: Prințesa Charlotte a împlinit 5 ani. Imagini de colecție

A face parte din familia regală ajunge să li se urce tuturor la cap în cele din urmă – și după o perioadă William și Harry au început să se întâlnească fără soțiile lor pentru a evita momente stânjenitoare”, a povestit sursa citată.

De aici, lucrurile s-au înrăutățit.

Sursa susține că mutarea lui Harry și Meghan la Frogmore Cottage de pe domeniul Windsor a fost declanșată de comportamentul lui Markle, care a țipat la un membru al staff-ului lui Kate.

Iar ducesa de Cambridge s-a arătat îngrozită de abordarea cumnatei sale.

Ca mulți oameni care nu sunt obișnuiți cu servitori, Meghan a făcut abuz de statutul ei; pe de o parte vrea să fie ca Diana, o prințesă a poporului, iar pe de altă parte vrea ca oamenii să stea drepți când ea bate din palme”, a spus sursa de la palat.

Citește și: Meghan și Harry și-au închis contul de Instagram. Ultimul mesaj postat

Se crede că acest incident a fost cel care a declanșat discuțiile dintre ducii de Sussex în ceea ce privește plecarea de la Palatul Kensington.

Între timp, cei doi au părăsit familia regală britanică și s-au mutat în Los Angeles, unde vor să își câștige independența financiară.

Vezi în Galeria FOTO mai multe imagini cu Prințul Harry și soția sa, Meghan Markle.

Sursă foto: Hepta

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter