Adevăratul motiv pentru care Madonna și Tupac s-au despărțit

De Oana Savin, pe Ultimul update Sâmbătă, 13 octombrie 2018, 10:32
Deși Madonna a trecut prin mai multe relații, căsnicii și divorțuri, relația care a captat atenția întregii lumi a fost cea cu rapperul Tupac Shakur. Relația lor s-a destrămat dintr-o dată, sute de speculații apărând ulterior. Acesta este adevăratul motiv pentru care Madonna și Tupac s-au despărțit.

Arista a început relația cu Shakur la mijlocul anilor 1990, nu cu mult înainte ca acesta să fie ucis în Las Vegas. Mai multe detalii privind povestea lor de dragoste au apărut de-a lungul anilor, dar descoperirea unei scrisori trimisă de Tupac din închisoare a scos la iveală noi detalii referitoare la încheierea relației lor.

Cum s-au cunoscut

Actrița Rosie Perez este cea care le-a făcut cunoștință și a aranjat prima lor întâlnire.

Madonna a rugat-o pe actriță să îi pună o vorbă bună la regele rap-ului, întrucât s-a arătat foarte interesată de el.

Atunci, ea l-a convins pe Tupac să îi acorde o șansă Madonnei.

Schimb de bilețele secrete

În anul 2015, fratele vitreg al lui Tupac, Mopreme, a vorbit despre cariera fratelui său și despre relațiile acestuia. El a dezvăluit că Janet Jackson s-a făcut pe rapper să își facă un test HIV înainte de a-l săruta în filmul „Poetic Justice”.

De asemenea, Mopreme a atins și subiectul Madonna, explicând că la un moment dat i-a fost încredințat un bilețel petru Tupac.

„Mi-a dat un bilețel să i-l dau. M-am bucurat că îi dă un bilet”, a afirmat Mopreme, care a recunoscut că a fost tentat să tragă cu ochiul la ceea ce scrisese Madonna, însă era prea multă lume în jur și din păcate nu a reușit.

„Am mers și i-am dat biletul”, a mai spus el.

Tupac a făcut-o să se simtă ca un mafiot

În timp ce zvonurile zburau în acea vreme, Madonna și Shakur au reușit să își țină relația departe de luminile reflectoarelor. De abia în 2015, când Madonna a vorbit în cadrul unui interviu despre povestea lor, relația a fost confirmată.

Ea a vorbit despre o neânțelegere pe care a avut-o în anii 1990 cu David Letterman, moment în care l-a adus în discuție pe Tupac: „Aveam o stare ciudată în acea zi. Aveam o relație cu Tupac și mi-a dat viața peste cap. Așa că, atunci când am mers la emisiune mă simțeam ca un mafiot”, afirma artista în 2015.

Tupac nu a vrut să aibă o relație cu o fată albă

În 1995, Shakur a fost închis pentru că ar fi agresat-o sexual pe Ayanna Jackson, o tânără de 19 ani, care a fost subiectul unui viol în grup. Agresorii ar fi fost Tupac și câțiva prieteni de-ai lui.

Rapperul a declarat că este nevinovat, dar a fost găsit vinovat și condamnat la 4 ani și jumătate. Totuși, a stat în spatele gratiilor suficient timp cât să treacă peste relația cu Madonna.

Într-o scrisoare adresată reginei muzicii pop, făcută publică în anul 2017, Shakur a recunoscut că a decis să încheie relația lor deoarece nu putea să iasă cu o femeie albă.

„Poți înțelege asta?”, a întrebat el în scrisoarea de trei pagini.

„Ție, relație cu un bărbat de culoare nu ți-ar afecta cariera. Mai mult, cred că te-ar face mult mai cunoscută și mai interesantă. Dar pentru mine, simt că imaginea mea ar avea de suferit și aș dezamăgi jumătate din oamenii care m-au făcut cine sunt azi”, a explicat el.

„Nu am vrut niciodată să te rănesc”, a mai spus rapperul în scrisoare.

Tupac era un bărbat gelos

Shakur a demonstrat că deține acea emoție care se spune că le lipsește rapperilor, în timpul procesului de judecată, iar corespondența sa cu Madonna a demonstrat că avea și o parte sensibilă.

În scrisoare, el a amintit despre un interviu pe care Madonna l-a acordat și în care a glumit că are o misiune de a reabilita toți rapperii și baschetbaliștii din lume. Iar acest lucru l-a afectat pe Tupac.

„Acele cuvinte m-au rănit profund întrucât nu m-am gândit niciodată că ar exista vreun alt rapper pentru tine în afară de mine”, i-a scris Shakur.

A regretat că a părăsit-o

Tupac a exprimat mai apoi regrete că a decis să încheie relația cu Madonna din cauza culorii pielii ei. El a susținut că „au crescut împreună, atât mental cât și spiritual” și a spus că nu îi mai pasă de reputația sa.

„Te rog să înțelegi poziția mea anterioară referitoare la un tânăr bărbat cu experiență limitată cu un sex simbol extrem de faimos”, i-a scris Shakur fostei sale iubite.

Tupac a vrut ca Madonna să îl viziteze la închisoare

Rapperul i-a cerut artistei, tot prin intermediul unei scrisori, să îl viziteze în închisoare.

„După cum ai spus, nu am fost genul de prieten care știu c pot fi. Îți ofer din nou prietenia mea, de data aceasta mult mai puternică. Dacă mai ești interesată aș vrea să mai vorbesc cu tine, iar unele dintre lucrurile pe care vreau să ți le spun nu mai pot aștepta. M-am simțit obligat să îți spun, în caz că mi se va întâmpla ceva”, i-a mai scris rapperul.

Se pare că Madonna nu era singura femeie căreia îi scris din închisoare. Mai mult pe cnd se afla în spatele gratiilor, el s-a însurat cu Kaisha Morris, însă căsnicia lor a durat doar câteva luni.

Nu se știe dacă Madonna l-a vizitat vreodată în închisoare pe Tupac Shakur, ea refuzând de fiecare dată să vorbească despre acest subiect.

Citește și: Nuntă în familia regală britanică! Prinţesa Eugenie s-a căsătorit

Citește și: Arnold Schwarzenegger le cere iertare femeilor care l-au acuzat de hărţuire sexuală

Sursă foto:  Northfoto

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter