Adelina Pestrițu, însărcinată din nou? Ce a postat vedeta pe rețelele de socializare

De Unica.ro, pe

Adelina Pestrițu (33 de ani) și soțul ei, Virgil Șteblea, au plecat într-o vacanță de lux în Egipt. Știm deja că Adelina este extrem de activă pe rețelele de socializare, iar pentru a fi sigură că fanii ei nu ratează niciun moment interesant din tot ce i se întâmplă, celebra influenceriță a postat pe pagina sa de Instagram câteva fotografii din resorul de lux în care s-a cazat.

Nimic surprinzător până acum, doar că Adelina a scris în dreptul fotografiilor din hotel un mesaj care i-a pus pe internauți pe gânduri.

„Întrebarea zilei: Ești gravidă? 🤰🏻 NU. I like pancakes (n.r. – Îmi plac clătitele)” – sunt cuvintele vedetei, postate în mediul online.

 

Aceasta nu este prima data când Adelina Pestrițu aduce vorba despre un al doilea copil.

La sfârșitul anului trecut, Pestrițu spunea că își mai dorește un frățior sau o surioară pentru fetița ei și a lui Virgil, Zenaida Maria (2 ani).

„Noi ne dorim, dar se lasă așteptat. Credem că vrea să ne surprindă într-o zi, când ne așteptăm mai puțin. Momentan nu avem nicio veste nouă pentru voi. Când apar cele două liniuțe, veți ști cu siguranță, pentru că este o veste atât de îmbucurătoare, pe care nu o s-o ținem secret”, a declara Adelina, în urmă cu câteva luni, pentru OK! Magazine.

Citeşte şi: Barby Kelly, fosta componentă a trupei „The Kelly Family”, a murit la 45 de ani

Citeşte şi: O femeie refuză să-și radă mustața și să se penseze. Care este motivul

Citeşte şi: Un model a cheltuit 5.000 de lire pe o operație de micșorare a frunții

Citeşte şi: Andreea Marin, destăinuiri despre iubirile din tinerețe: „Oare ce om fi văzut unul la altul?”

Adelina Pestrițu face bani din postările pe rețelele sociale

Activitatea Adelinei Pestrițu de pe rețelele de socializare este urmărită de peste 1.700 milioane de internauți, iar vedeta și-a creat în online o imagine perfecta, ce trebuie constant menținută.

Deși, prin postările pe care le face, lumea ar putea crede că are o viață de vis, Adelina Pestrițu a recunoscut că “meseria” de influencer îi limitează timpul pe care ar trebui să-l petreacă alături de familia ei și îi aduce și anumite neplăceri pe plan personal.

„Părinții mă întreabă cu ce mă ocup. Eram la televiziune, era un venit sigur. Mi-a fost greu să le explic. Oamenii nu s-au obișnuit cu rolul de influencer, meseria de influencer, pentru că îți ocupă tot timpul. Sunt zile în care nu am timp pentru mine sau viața personală, dar trebuie, e musai să am timp pentru ce fac eu în mediul online, adică mediul din care îmi câștig pâinea, pentru care trebuie să muncesc non-stop. Nu este o meserie pentru care ai un program, cum sunt corporatiștii, până la 18.00, apoi merg acasă cu familia, merg la un tenis sau, pe vremuri, la cinema”, explica Adelina, într-un interviu, în urmă cu câteva săptămâni.

Foto – Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter