Adelina Pestrițu, despre relația cu Virgil Șteblea: „Nu este perfectă”

De Unica.ro, pe

Adelina Pestrițu a dezvăluit în emisiunea Vorbește Lumea care sunt provocările din relația ei cu Virgil Șteblea. Perechea a aniversat pe 20 iulie 2021 doi ani de la cununia religioasă. Cuplul s-a căsătorit civil pe 3 iulie 2019 și are împreună o fiică, Zenaida Maria, care va împlini 3 ani pe 3 august 2021.

Adelina Pestrițu, despre relația cu Virgil Șteblea: „Nu este perfectă”

„Relația noastră nu este perfectă. De multe ori spun comunității mele de pe Instagram: «Fetelor, nu există relație perfectă! Dacă vedeți asta pe Instagram, e doar o chestie cu care ne încărcăm, ne bucurăm privirile. În rest, nu există relație perfectă». Ne certăm, avem tot felul de subiecte pe care ne contrazicem.

Uneori mă enervează pe mine că-și lasă hainele împrăștiate. Eu îl enervez pe el pentru că nu închid geamurile seara și intră țânțarii în casă. Are el o obsesie cu geamurile închise seara. Avem tot felul de contradicții și e normal. Intervin mici neînțelegeri și cred că ar fi plictisitor dacă ar fi totul perfect”, a spus Adelina Pestrițu.

„Virgil de fiecare dată este ceas la aniversări. Eu recunosc că mă mai trezesc pe la amiază zicând: «Ce zi e azi? E 30, e ziua noastră!». Noi sărbătorim în fiecare lună. Ne spunem: «La mulți ani!». Eu primesc flori, deschidem o șampanie. S-a mai întâmplat de câteva ori să uit, dar nu trece ziua fără să sărbătorim”, a completat.

Întrebată care dintre ei este mai gelos/geloasă, Adelina a adăugat: „Eu mă arăt mai geloasă. Și el este gelos, dar nu arată. Mi-a plăcea să arate puțin mai mult. Gelozia e dovada clară că există dragoste sinceră, eu așa cred. Bine, să nu o ducem în gelozie bolnăvicioasă, să transforme relația în ceva toxic”.

Citește și:

Ce părere are Adelina Pestrițu despre Ștefania, logodnica lui Speak

Adelina Pestrițu a publicat primele imagini din camera fiicei sale: „Completează starea noastră zilnică de bună dispoziție”

Familia Adelinei Pestrițu se mărește: „A venit în viața mea după o pierdere”

Despre cine face primul pas către împăcare după o ceartă, Adelina a mai spus: „Sincer, cred că el este un pic mai înțelegător, mai docil, eu sunt mai impulsivă, dar m-am schimbat foarte mult și vreau să cred că am devenit mult mai înțeleaptă. Acum avem un copil, nu ne mai luăm de la toate prostiile”.

Cum a fost cerută Adelina Pestrițu în căsătorie

„Într-o zi mai spre seară, stăteam noi așa și îl aud: «Auzi, ia, ia ceva pe tine și hai să ne plimbăm. Vreau să mergem până la mare». Am zis să ne plimbăm pe plajă. L-am văzut că se pune în genunchi, a scos inelul și îl văd că se împleticește repede: «Vrei să fii soția mea?».

Mai aveam puțin și îl întrebam ce a zis. Vizibil emoționată, am avut o criză de râs de fericire. L-am ajutat să îmi pună inelul și i-am dat răspunsul mult așteptat: «DA»”, mărturisea Adelina în mediul online, în februarie 2018.

Perechea își dorește al doilea copil

Despre al doilea copil, Adelina spunea anul trecut pentru OK! Magazine: „Noi ne dorim, dar se lasă așteptat. Credem că vrea să ne surprindă într-o zi, când ne așteptăm mai puțin. Momentan, nu avem nicio veste nouă pentru voi. Când apar cele două liniuțe, veți ști cu siguranță, pentru că este o veste atât de îmbucurătoare, pe care nu o s-o ținem secret”.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter