Adelina Pestrițu, criticată dur de Iulia Albu: „S-a vrut prețioasă, dar a gafat groaznic”

De Mădălina Manole, pe
Adelina Pestrițu s-a remarcat zilele trecute la un eveniment monden petrecut în Capitală printr-o ținută incitantă. Vedeta a purtat o rochie lungă, de culoare roșu-închis, cu un decolteu impresionant, însă alegerea sa nu a fost absolut deloc pe placul Iuliei Albu, care nu a ezitat să o ironizeze în stilul său caracteristic.

Iulia Albu a comentat pe blogul său ținuta purtată de Adelina Pestrițu. Cu toate că nu i-a oferit trofeul BAU, acesta fiind rezervat Danei Săvuică, fashion editorul nu a avut cuvinte de laudă la adresa fostei prezentatoare de televiziune: „Lina, Lina, Adelina… Adelina Pestrițu s-a vrut prețioasă, dar a gafat groaznic într-o tentativă de pernă eșuată dinspre exterior înspre un interior completat deja inutil cu o luxuriantă plasă de țânțari „mop cu tur” care a făcut tuturor serviciul de a mătura conștiincios trotuarul, mocheta și în principiu orice urmă de stil.

Adelina Pestritu

Accesorizarea scufundă iremediabil orice intenție de bun gust, nici cerceii si nici plicul neputând salva (vreodată) aparențele unei apariții inutil ostentative. Multe pene și… NIMIC!”, – a scris Iulia Albu pe blogul său.

Adelina Pestritu

Iulia Albu a criticat-o zilele trecute destul de dur și pe Lidia Buble pentru o ținută aleasă: „Îți mai și atârnă anumite lucruri în părți anatomice necorespunzătoare”.

Sursă foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter