Adelina Pestrițu a publicat primele imagini din camera fiicei sale: „Completează starea noastră zilnică de bună dispoziție”

De Adelina Duinea, pe

De curând, Adelina Pestrițu (33 de ani) și soțul ei, Virgil Șteblea, au achiziționat o nouă locuință. Recent, pe contul personal de Instagram, Adelina a publicat primele imagini din camera fiicei sale Zenaida Maria (2 ani).

Adelina Pestrițu a publicat primele imagini din camera fiicei sale: „Completează starea noastră zilnică de bună dispoziție”

„De când ne-am mutat în noua noastră căsuța, fiecare zi este o poveste. Avem activități și tabieturi noi și ne bucurăm de momentele petrecute împreună. 🐥

Zeny este tare fericită cu noua ei cameră decorată în culori deschise care completează starea noastră zilnică de bună dispoziție și entuziasm.

Deși încă nu doarme singurică, sperăm ca în curând să facem și acest pas. Doar când se va simți ea pe deplin pregătită. În schimb, hainele pe care le poartă zi de zi le selectează după bunul plac”, a scris Adelina în mediul online.

Perechea și fiica lor nu s-au mutat într-o casă oarecare, ci într-o locuință inteligentă.

Potrivit Adelinei, electrocasnicele și toate celelalte sisteme din locuință vor putea fi controlate prin intermediul telefonului mobil.

„Avem un sistem. Ne mutăm într-o casă inteligentă. De acum o să vorbesc mai mult cu Alexa decât cu soțul”, a dezvăluit fosta prezentatoare de televiziune în urmă cu puțin timp.

„Întotdeauna am visat să am o casă cu lucruri personalizate și detalii care fac diferența.

Iar când spun detalii nu mă refer doar la estetica lor, ci mai degrabă la calitate, stil și eleganță”, a mai scris recent Adelina în mediul online.

Foto: Instagram

Citește și:

Gina Pistol a făcut primele declarații despre sarcină! „Noi acum înseamnă TREI!”

Cum arată Gabriela Spanic acum? Concurează alături de un român în competiția „Dacing with the Stars”

Crina Abrudan s-a fotografiat nud la 42 de ani! Are o siluetă trasă prin inel

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter