Adela Popescu, vacanță exotică în ultimul trimestru de sarcină

De Unica.ro, pe Ultimul update Luni, 19 aprilie 2021, 17:13

Adela Popescu (34 de ani) va deveni mamă pentru a treia oară anul acesta. Prezentatoarea TV va naște în luna iulie. Adela și soțul ei, actorul și prezentatorul TV Radu Vâlcan (44 de ani), vor avea un al treilea fiu. Perechea mai are doi băieți, Alexandru (4 ani) și Andrei (2 ani).

Recent, în mediul online, Adela a dezvăluit că fiii lor își doreau să meargă în vacanță. „Copiii vor în vacanță. Cine sunt eu să mă opun?”, a scris actrița în mediul online. Așadar, Adela, Radu, Alexandru și Andrei au plecat în vacanță.

Adela Popescu, vacanță exotică în ultimul trimestru de sarcină

Familia se află în Egipt. Imagini cu apartamentul în care sunt cazați găsiți în GALERIA FOTO de mai jos! „Acum nu prea știm unde să mai plecăm. Eu nu prea mai pot, mă doare, deja e burta mare, sincer, chiar mă simt din ce în ce mai grea.

Însă, am făcut un calcul. Mi-am dat seama că dacă nasc la jumătatea sau la începutul lui iulie. Nici înainte cu o lună nu mai pot pleca nicăieri, că n-am cum, nici cu o lună după.

Deci, practic, ratez sezonul. Și-atunci mă gândesc acum repede, repede să mă organizez pe undeva pe aproape. Un Egipt, o Grecie, un Cipru”, a declarat Adela pe 15 aprilie, în emisiunea Vorbește Lumea.

„Sincer, am stat mult acasă. Prea mult. Noi am trecut de pragul ăsta când pleci în vacanță și ți-e frică de ce se întâmplă pe acolo. De fiecare dată în vacanță m-am simțit mai în siguranță decât acasă.

Mă gândesc la câteva zile, undeva la călduț așa, să nu-mi pară rău până în septembrie când poate mai avem ocazia să plecăm, când ne-o lăsa și ăsta micu’”, a continuat atunci.

Citește și:

Ce poftește Adela Popescu în timpul sarcinii. „Simțeam că o să mor dacă nu mănânc”

Radu Vâlcan, declarație haioasă de dragoste pentru Adela Popescu

Adela Popescu, sfaturi pentru mămici din al doilea trimestru al celei de-a treia sarcini

Adela vrea să nască natural și a treia oară

Intrată virtual în direct în emisiunea La Măruță, Adela a dezvăluit că și de această dată își dorește să nască natural, deși nașterea celui de-al doilea fiu, Andrei, nu a fost deloc ușoară.

„La Alexandru au fost 10 ore de travaliu. La Andrei 5, dar a fost mult mai dureros pentru că nu au avut timp să-mi facă epiduralul și practic am născut pe viu, pe viu, la rece, la rece, adică durerile alea pe care le simțeau mamele noastre și bunicile noastre le-am simțit și eu.

Chiar sunt crunte. Cu toate astea, îmi doresc și a treia oară aceeași experiență pentru că, de fapt, ce simte o femeie care naște natural în travaliu simte o femeie care naște prin cezariană după naștere. E doar momentul diferit. Practic, durerile sunt aceleași.

Doar că tu, ca femeie, dacă alegi să naști prin cezariană sau ți se recomandă, zici: «Mă, nu vreau să mă doară nimic când îmi iau copilul în brațe și să mă bucur de moment pur și simplu, dar știu că urmează o perioadă de chin». Ori la noi e invers, adică e travaliul dureros, iar după ce ai născut e blup și gata, te apuci de următorul (râde)”, a declarat Adela.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter