Adela Popescu, noi detalii despre numele celui de-al treilea fiu

De Unica.ro, pe

Intrată virtual în direct în emisiunea Vorbește Lumea, Adela Popescu (34 de ani) a vorbit despre numele celui de-al treilea băiețel. Adela și soțul ei, Radu Vâlcan (44 de ani), mai au împreună doi fii, Alexandru (4 ani) și Andrei (2 ani).

Adela Popescu, noi detalii despre numele celui de-al treilea fiu

Și pentru al treilea băiețel, cuplul își dorește un nume simplu, românesc și care să înceapă cu litera „A”. În emisiunea menționată anterior, Adela a dezvăluit trei dintre opțiunile la care ea și Radu s-au gândit până acum.

„Prima variantă: Achim. Problema cu Achim, este un nume superb, doar că eu când mă gândesc la Achim mă gândesc fie la băiețelul Antoniei, fie la băiețelul Cătălinei [Grama Jojo] și al lui Paul Ipate. N-am cum. A doua variantă: Anton. Numai că rimează cu beton. (…) Și ne mai place Adrian, dar nu știm dacă va fi un copil minune”, a glumit Adela.

Ce nume îi plac lui Alexandru, fiul cel mare al Adelei?

„În continuare nu știm ce și cum să facem. (…) Prima variantă de nume a lui Alexandru, când a fost cu mine la ecografie, a fost «Vionel». (…) A zis că pentru că seamănă, nu mai știu, cu un gușter sau așa ceva. După care, ca să nu-i zic ceva [despre numele pe care l-a ales], i-am zis: «Știi că numele trebuie să fie cu A..». Și mi-a zis: «Avionel».

Acum vreo două zile a venit cu alt nume, Tudor. (…) Pentru că nu știu pe ce câine a auzit el că-l cheamă Tudor și că ce drăguț era cățelul și i-am zis: «Dar trebuie să fie cu A..», la care el zice: «Atudor!».

Eu tot sper să mi se arate într-un vis [numele]. (…) Plus că eu nu am chestia asta cu: «Când o să-l văd o să știu». Nu sunt atât de romantică. Copilul trebuie să aibă un nume. Copilul o să răspundă la ce nume îi pui”, a mai spus Adela.

Lăsând gluma la o parte, opțiunile de nume ale cuplului mai includ variante ca: Adam, Augustin, Alin, Antonio și Albert. Rămâne de văzut ce nume va alege, în cele din urmă, perechea.

Foto: Instagram

Citește și:

Cum o răsfață Radu Vâlcan pe Adela Popescu în timpul sarcinii? Prezentatoarea TV este o norocoasă!

Radu Vâlcan a împlinit 44 de ani! Ce a primit cadou de la Adela Popescu?

Adela Popescu, despre primele zile în noua casă: „Am avut și o provocare”

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter