Adela Popescu, în costum de baie în a patra lună de sarcină

De Unica.ro, pe

Adela Popescu (34 de ani) și Radu Vâlcan (43 de ani) vor deveni anul acesta părinți pentru a treia oară. Perechea mai are împreună doi fii, Alexandru și Andrei, în vârstă de 4 și, respectiv, 2 ani.

În prezent, Adela, Radu și fiii lor se află în vacanță în Maldive alături de Laura Cosoi, soțul ei Cosmin Curticăpean și de fiicele lor, Rita și Vera, în vârstă de 2 ani și, respectiv, 5 luni.

Adela Popescu, în costum de baie în a patra lună de sarcină

De acolo, prezentatoarea TV a publicat prima fotografie cu burtica și una în costum de baie. În imagine, Andrei, fiul cel mic, este așezat pe gâtul mamei sale. „Și pe puiul ce-o să vină unde l-o mai pune mama? 😅”, a scris Adela în descriere.

Mai multe fotografii găsiți în GALERIA FOTO de mai sus!

„După mai bine de două luni în care copiii nu au mers la grădiniță și câteva nopți bune de nesomn și frământări, am hotărât că ar fi foarte bine să ne relocăm pentru o vreme într-o țară caldă, la malul mării, într-un loc fără oameni, în care copiii să se joace cât mai mult pe afară.

Desigur, lista destinațiilor sigure era destul de limitată, așa că am ales Maldive. Suntem pe o insulă de nici un kilometru, cu câteva căsuțe pe plajă, cu niciun caz de covid, dar cu distanțare socială inclusă.

Mesele de la unicul restaurant sunt împrăștiate pe plajă, iar cele câteva căsuțe au ieșire direct la mare. Am ales să împărțim drumul în două, așa că am făcut un stop în Dubai.

În privința zborului, ne-am testat de mai multe ori: un test obligatoriu PCR la plecare, un test rapid la aterizarea în Dubai, încă un test PCR la decolarea spre Maldive, urmând să mai facem unul, tot PCR, la întoarcerea în țară. Toți. Cumva, tot controlul ăsta ne-a dat foarte multă liniște.

Ne simțim bine, petrecem mult timp afară, copiii fac aerosoli, se joacă cu Rita, Laura Cosoi și familia ei au căsuța de alături, iar eu stau pe bucățica de plajă din fața căsuței citind și uitându-mă în larg, cerând-i, peste măsură de des, ajutorul lui Radu, în privința copiilor, pe motiv că sunt însărcinată”, a mai scris Adela în mediul online.

Foto: Instagram

Citește și:

Mama Annei Lesko a fost internată pentru a doua oară din cauza COVID-19

Cum arată acum Raluca Blejușcă din trupa „Angels”? Este mama a 5 copii

Geanina Ilieș și-a făcut rinoplastie. Cum arată prezentatoarea TV acum?

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter