Adela Popescu, dezvăluiri despre viața cu doi copii

De Oana Savin, pe Ultimul update Miercuri, 10 iulie 2019, 11:38
Adela Popescu a vorbit pe contul său de Instagram despre felul în care decurge viața ei acum că are doi copii. În prezent, prezentatoarea de televiziune se află în vacanță, în Cipru, alături de soțul ei.

Sunt zile în care de când ne trezim singurul nostru gând este cu cine lăsăm băiețîi. Vrem ”să scăpăm” chiar și pentru o ora de cei pe care îi iubim cel mai mult pe lume.  Facem eforturi să mergem singuri la restaurante la care vorbim doar despre ei.  Abia așteptăm să îi adormim că mai apoi să murim de dor de ei până se trezesc”, a povestit Adela, în vârstă de 31 de ani.

Ne străduim să ii facem să mănânce cât mai multă mâncare, când de fapt ne terifiaza gândul că o să vină o zi când nu vor mai vrea la pieptul nostru… Îi vrem mari, că să nu mai avem probleme mici. Despre care nu știm că sunt mici, decât atunci când ei vor fi prea mari…”, a mai scris ea.

Adela Popescu și Radu Vâlcan formează unul dintre cele mai iubite și mai solide cupluri din showbiz-ul românesc. Aceștia au împreună doi băieți, Alexndru, în vârstă de 3 ani, și Andrei, de 8 luni.

Sursă foto: Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter