Actrița Shenae Grimes din „90210” este însărcinată cu al doilea copil

De Adelina Duinea, pe Ultimul update Miercuri, 14 septembrie 2022, 19:53

Duminică, 14 februarie 2021, actrița Shenae Grimes (31 de ani) a dezvăluit în mediul online că este însărcinată cu al doilea copil. Canadianca și soțul ei, muzicianul Josh Beech (34 de ani), mai au împreună o fiică, Bowie Scarlett Beech, în vârstă de 2 ani.

Actrița Shenae Grimes din „90210” este însărcinată cu al doilea copil

„Pornim la drum din nou!!! Ne simțim incredibil de binecuvântați să ne mărim familia, iar acest dar nu putea veni într-un moment mai prielnic. Doar ce ne-am acomodat în noua noastră locuință și ne simțim ca acasă.

Bowie are mâncărimi de la dorința de a avea un frățior sau o surioară cu care să se joace și de care să aibă grijă. În ceea ce ne privește pe mine și pe Josh, suntem o echipă în viață.

Ne-am demonstrat unul altuia cât de puternici suntem după mutarea în celălalt colț al țării … cu mașina … cu un copil mic și un câine … în timpul unei pandemii. Așadar, să te vedem bebe Beech #2! Suntem pregătiți pentru tine!!”, a scris actrița în mediul online, în dreptul primelor două imagini cu burtica.

Fotografiile cu sarcina actriței Shenae Grimes le găsiți în GALERIA FOTO de mai sus!

Shenae s-a căsătorit cu muzicianul de origine britanică în luna mai a anului 2013, iar fiica lor Bowie s-a născut cinci ani mai târziu, în luna septembrie a anului 2018. După doar o săptămână de la naștere, actrița a vorbit despre nesiguranțele pe care le avea în privința fizicului ei.

„Nu o să mint. Eram super încântată să-mi aduc fiica pe lume, dar eram atât de emoționată din cauza nesiguranței pe care bănuiam că am să o simt în zilele imediat următoare nașterii.

Nesiguranțe referitoare la corpul meu, la burtica mea fără un bebe în ea”, a scris atunci. Ulterior, actrița a mărturisit că s-a simțit, de fapt, mândră și mai puternică datorită corpului ei incredibil, corpului care a ajutat-o să dea viață.

Foto: Instagram / Profimediaimages.ro

Citește și:

Modelul Elsa Hosk a născut! Prima imagine cu fiica ei și numele deosebit pe care-l poartă

Soția administratorului Statuii Libertății, mamă pentru a doua oară! Românca este însărcinată în 4 luni

Monica Roșu a dezvăluit numele fiicei sale! Este de origine arabă

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter