Actrița Olympia Dukakis a încetat din viață la 89 de ani

De Unica.ro, pe

Actrița americană de teatru și film Olympia Dukakis a încetat din viaţă la vârsta de 89 de ani. Artista, premiată cu Oscar, a fost găsită decedată în locuința sa din New York. Fratele ei a fost cel care a confirmat tristul anunț, pe rețelele de socializare.

„Iubita mea soră, Olympia Dukakis, a murit în această dimineaţă în oraşul New York. După multe luni de în care starea de sănătate s-a înrăutăţit, ea şi-a găsit în cele din urmă liniştea, alături de (soţul ei) Louis (Zorich)”, a scris fratele ei, Apollo, într-un mesaj pe pagina de Facebook. Autoritățile vor stabili cauza decesului.

Citește gratuit ediția de mai a revistei Unica. O găsești AICI

Olympia Dukakis a interpretat roluri memorabile în filme din anii 80, precum „Moonstruck”, „Steel Magnolias”, „Look Who’s Talking” sau „Mr. Holland’s Opus”. Activitatea filantropică şi originile greceşti ale actriței au contribuit la includerea numelui său pe celebra „Walk of Fame” de la Hollywood, în 2013, potrivit Agerpres.

La vârsta de 56 de ani, Interpretarea din pelicula „Moonstruck”, în rolul sardonicei mame a lui Cher, i-a adus un Oscar pentru cea mai bună actriţă în rol secundar, un Glob de Aur şi o nominalizare la premiile BAFTA.

Foto  – Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter