Actrița Odette Annable a mai pierdut încă o sarcină

De Unica.ro, pe

Actrița Odette Annable (36 de ani) a pierdut a patra sarcină. Odette și soțul ei, Dave Annable (vârsta 41 de ani), mai au împreună o fiică, Charlie Mae Annable, în vârstă de 5 ani.

Actrița Odette Annable a pierdut a doua sarcină

În mediul online, în dreptul a două fotografii în care burtica îi era deja vizibilă, Odette a scris: „NU ESTE UN ANUNȚ AL SARCINII. Un lucru a fost cert, sentimentul pe care atât eu, cât și Dave l-am avut când am aflat că eram însărcinată”.

„Am fost în extaz. După cele două sarcini pierdute după nașterea lui Charlie și după problemele noastre de cuplu, am simțit că eram în sfârșit într-un loc bun și că darul nostru era acest bebeluș. Eram însărcinată în 15 săptămâni când am făcut aceste fotografii. Era decembrie, iar azi ar fi trebuit să nasc”, a continuat.

„Planul s-a schimbat, iar bebelușul nu mai este printre noi. Împărtășesc asta pentru că ceea ce vedem în mediul online nu este tot ceea ce se întâmplă în realitate. Platforma mea cuprinde cele mai frumoase momente din viața mea.

Încerc să fiu pe cât se poate de autentică, însă mă focusez pe partea pozitivă a lucrurilor pentru că atunci mă simt cel mai bine. Asta este partea reală a vieții. Acele momente dificile la care nu te gândești și care nu te aștepți să ți se întâmple.

Citește și:

Ce l-a întrebat Răzvan Simion pe Ioniță de la Clejani despre fiul lui, Fulgy. „Nu te-ai gândit să…”

Anda Adam, aspru criticată de Iulia Albu: „Exagerează cu această expunere”

Marius Elisei încă o iubește pe Oana Roman: „La două, trei zile, îi ofer flori”

Ce pofte are Gabriela Prisăcariu în timpul sarcinii. „Mulțumesc, bebelușule!”

Mi-e dor să simt acest bebeluș crescând, dar știu că a fost un privilegiu să-l port și să petrec acel scurt timp alături de el. Nu m-aș fi simțit ok dacă nu aș fi împărtășit sau celebrat acest moment din viețile noastre, dar am avut nevoie de spațiu să o pot face”, a mai spus.

„Am descoperit că, dacă privești cu atenție, întotdeauna există speranță în astfel de situații grele. În cazul meu, este vorba despre soțul și despre fiica mea. Această experiență m-a făcut să-mi apreciez în alt mod soțul, care a fost stâlpul meu.

M-a susținut, deși trecea prin aceleași stări prin care treceam și eu. Tot experiența asta m-a făcut să mă minunez de Charlie. Ce miracol și ce binecuvântare este să ai un copil sănătos. Sunt atât de recunoscătoare pentru familia mea. Întotdeauna te vom iubi, micul nostru înger!”, a încheiat actrița.

În octombrie 2019, Odette și Dave anunțau că au luat decizia de a divorța. Ulterior, cuplul s-a împăcat și s-a mutat în Austin, Texas, SUA.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter