Actrița Morena Baccarin a născut! Prima fotografie cu fiul ei, Arthur

De Adelina Duinea, pe Ultimul update Miercuri, 14 septembrie 2022, 19:42

Familia actorilor Benjamin McKenzie (42 de ani) și Morena Baccarin (41 de ani) s-a mărit! Marți, 9 martie 2021, actorii au dezvăluit că cel de-al doilea copil al lor s-a născut.

Actrița Morena Baccarin a născut! Prima fotografie cu fiul ei, Arthur

În mediul online, Morena a publicat prima fotografie cu fiul lor Arthur. „2021 arată bine. Bine ai venit pe lume, Arthur. Ai încredere în noi, n-ai pierdut multe”, a scris actrița în descrierea imaginii.

Actorul a publicat aceeași imagine, în dreptul ei scriind: „Bine ai venit pe lume, Arthur. Trebuie să recunosc, calendarul tău este impecabil”. În 2016, Morena a dat naștere primului ei copil cu Benjamin, o fiică, Frances Laiz Setta Schenkkan (4 ani).

Acesta este al doilea copil alături de actualul partener, însă al treilea al actriței. Morena mai are un fiu, Julius Setta Chick, în vârstă de 7 ani, din fostul ei mariaj cu regizorul Austin Chick (49 de ani).

Imagini în GALERIA FOTO de mai sus!

Actrița a ținut a treia sarcină secretă până în luna decembrie a anului trecut. A dezvăluit că era însărcinată pe 11 decembrie 2020, în timpul talk show-ului The Talk. Datorită restricțiilor impuse de pandemia de coronavirus, Morena și Benjamin au fost în permanență alături de Julius și Frances.

Viitoarea mămică a admis că, deși apreciază acest timp petrecut alături de copiii ei, micuții reacționează acum diferit când ea și actorul își doresc puțin timp în doi. „Timpurile s-au schimbat.

Ceea ce numim timp în doi acum se reduce la o plimbare afară”, a explicat Morena. „I-a făcut pe copii foarte anxioși pentru că suntem cu ei în permanență. Iar când vrem să fim doar noi doi, imediat întreabă: «Unde mergeți?!».”

Actrița a dezvăluit că Benjamin a descoperit o cale prin care să facă tranziția mai ușoară implicându-i pe copii în pregătirea lor pentru seara în doi.

Ben și Morena s-au cunoscut în anul 2014, pe platourile de filmare ale dramei Gotham. În 2016 s-au logodit, iar un an mai târziu s-au căsătorit. Ceremonia a avut loc în Grădinile Botanice Brooklyn din New York.

Foto: Instagram

Citește și:

Reacția Reginei Elisabeta a II-a după interviul Ducilor de Sussex cu Oprah

Gina Pistol a născut o fetiță frumoasă și sănătoasă. Primele declarații ale lui Smiley

Ce a făcut Teo când un coleg de clasă i-a zis Maiei că este adoptată: „Era unul care o chinuia!”

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter