Actrița Michaela Prosan este însărcinată cu primul ei copil

De Adelina Duinea, pe Ultimul update Luni, 29 noiembrie 2021, 15:26

Actrița Michaela Prosan (29 de ani) este însărcinată cu primul ei copil. Tânăra a făcut anunțul în mediul online, publicând prima imagine cu burtica pe Instagram. În dreptul fotografiei, Michaela a scris doar „♥️.”, iar secțiunea de comentarii a postării este blocată.

Actrița Michaela Prosan este însărcinată cu primul ei copil

Pentru moment, actrița nu a dezvăluit nicio altă informație privind sarcina. Michaela a jucat în serialele Fructul oprit și Sacrificiul, difuzate de Antena 1. În 2018, vorbind cu TV Mania, actrița a dezvăluit care sunt secretele sale de frumusețe:

„Pun foarte mult preț pe odihnă. Pentru mine, un somn liniștit echivalează cu 10 ședințe la spa și, din când în când, câte o mască hidratantă nu strică. Mai ales după o zi de filmare”. Michaela și-a făcut debutul în actorie pe scena teatrului.

Prima imagine cu Michaela Prosan însărcinată o găsiți mai jos!

„În 2014 mi-am dat licența la UNATC cu spectacolul Steaua fără nume, pe care l-am jucat timp de doi ani la Teatrul Elisabeta. Am fost cu el prin diferite orașe din țară. Pe lângă, mai făceam reclame, scurtmetraje, mergeam la workshop-uri, la masterclass-uri de actorie și la castinguri.

Nu îmi doream să lucrez în televiziune, aveam tot felul de preconcepții și am refuzat propuneri în trecut. Fructul oprit a apărut în viața mea după o perioadă în care nu mi se legau proiecte, o perioadă plină de nemulțumiri, de uși închise.

Citește și:

De unde a pornit conflictul dintre Oana Zăvoranu și mama ei, Mărioara Zăvoranu

Brad Pitt, surprins flirtând cu actrița Andra Day la gala premiilor Oscar 2021

Dana Rogoz și soțul ei, regizorul Radu Dragomir, au aniversat 17 ani de relație

Am fost obișnuită să muncesc de mică și, când am văzut că telefonul nu mai sună și că lucrez sporadic, m-am gândit să merg într-o altă direcție, să fac altceva”, mai declara Michaela Prosan în urmă cu ceva timp.

Tot vorbind cu TV Mania, actrița a mai dezvăluit ce face în timpul liber: „Merg la sală, mă plimb mult pe jos, mă uit la filme, mă văd cu prietenii, petrec timp cu Pierre, cățelușul meu. Nu mă plictisesc niciodată”, dar și ce alte pasiuni mai are: „Desenul, pictura… muzica – sunt o melomană”.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter