Actrița Brooke Shields și-a fracturat femurul. Cum se simte acum?

De Adelina Duinea, pe

Duminică, 21 februarie, în mediul online, actrița Brooke Shields (55 de ani) a dezvăluit că și-a fracturat femurul. Brooke și-a început cariera în modelling și actorie la vârsta de doar 12 ani.

În videoclipul publicat pe Instagram, actrița este surprinsă în spital, învățând să pună treptat greutatea pe piciorul accidentat. În același videoclip, Brooke se sprijină în două cârje.

Actrița Brooke Shields și-a fracturat femurul. Cum se simte acum?

„Mi-am rupt femurul”, a scris actrița. „Începe să se amelioreze. Indiferent de provocare, fă alegeri pozitive, pentru tine, ca să poți merge mai departe. #ÎnceputulEsteAcum”, a încheiat Brooke.

Actrița nu a vorbit despre incidentul în urma căruia și-a rupt femurul și nici nu a menționat când s-a întâmplat. În videoclipul postat, Brooke vorbește cu cineva. Respectivei persoane, actrița îi spune ce a fost sfătuită de medici, respectiv să pună doar „20% din greutatea corpului ei” pe piciorul rănit.

Imagini din spital găsiți în GALERIA FOTO de mai sus!

„Iar obiectivul este acela de a îndoi puțin genunchiul de fiecare dată ca să nu-l târăști”, a mai spus. Câteva prietene celebre i-au transmis încurajări. Actrița Glenn Close (73 de ani) a scris: „Brooke! Îmi pare atât de rău! Curaj… este în sângele tău. Îți transmit numai iubire!”.

Actrița Sharon Stone (62 de ani) a spus: „Fi-rar, dragă. Îmi pare atât de rău. Cum te simți? Ești acasă în vest? Îți pot aduce mâncare”, iar Jennifer Beals (57 de ani) a scris: „Știu că te vei vindeca rapid. Forța este puternică în tine, prietena mea!”.

Are studii în Literatură Franceză

Deși debutul carierei sale a avut loc în adolescență, Brooke a decis ulterior să ia o pauză de la Hollywood pentru a-și continua studiile. A absolvit cursurile Universității Princeton în anul 1987, cu o diplomă în Literatura Franceză.

În 1997, Brooke s-a căsătorit cu jucătorul profesionist de tenis Andre Agassi. Cuplul a divorțat în 1999, iar din 2001, actrița este căsătorită cu producătorul Chris Henchy (56 de ani). Împreună, Chris și Brooke au două fiice, Rowan (17 ani) și Grier (14 ani).

Foto: Instagram / Profimediaimages.ro

Citește și:

Anna Lesko, gest înduioșător pentru Adela Popescu în timpul sarcinii: „M-a super impresionat”

Kim Kardashian a vorbit despre planurile sale de a-și reface viața după divorț

Cum s-au acomodat Feli și logodnicul ei vieții în izolare? „Uneori ne călcam destul de tare pe nervi”

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter