Actrița Asia Argento, obligată să plătească 380 mii dolari după ce a fost acuzată de agresiune sexuală

De Oana Savin, pe
Actrița italiană Asia Argento, care l-a acuzat pe Harvey Weinstein de viol, a plătit despăgubiri de 380.000 dolari unui bărbat care a acuzat-o de agresiune sexuală.

Jimmy Bennet, actor și muzician rock american, a primit o sumă considerabilă de la vedeta italiană, după ce ar fi afirmat că a fost agresat sexual de către aceasta pe când avea doar 17 ani și se afla într-o cameră de hotel din California.

Avocaţii lui Jimmy Bennett au descris întâlnirea dintre actriţă şi clientul lor drept o „agresiune sexuală” care l-ar fi traumatizat pe Bennett, punându-i în pericol sănătatea psihică dar şi veniturile, notează New York Times.

Citește și: Winona Ryder spune că s-a căsătorit cu Keanu Reeves în România

Muzicianul a anunțat că intenționează să o cheme în instanță de Argento și să îi ceară despăgubiri în valoare de 3,5 milioane dolari pentru agresiunea sexuală la care a fost supus întrucât acest lucru l-a afectat emoțional și i-a adus pierderi financiare.

În anul 2013, când ar fi avut loc presupusa agresiune sexuală, Jimmy avea 17 ani, iar Asia 37 de ani.

În prezent, Jimmy Bennett are 22 de ani, iar agresoarea sa 42.

În cele din urmă, cei doi ar fi ajuns la un acord în luna aprilie a acestui an, prin care actrița italiană trebuie să îi plătească victimei sale suma de 380.000 dolari în mai multe tranșe.

Carrie Goldberg, avocatul actriţei, a descris aceste plăţi drept „un ajutor” pentru Jimmy Bennett.

Citește și: De ce s-au certat Elton John și Rod Stewart. Cei doi nu își mai vorbesc de câteva luni

Asia Argento este una dintre primele personalități care l-au acuzat public pe Harvey Weinstein de viol. Ea a devenit una dintre vocile importante ale mişcării #MeToo după ce a susţinut public că a fost violată de producător în camera sa de hotel în timpul Festivalului de la Cannes din 1997, pe când avea 21 de ani.

Se pare că Jimmy Bennet a deschis o acțiune în instanță împotriva actriței la o lună după ce aceasta a lansat acuzațiile împotriva lui Weinstein. El ar fi luat această hotărâre după ce a văzut că Argento pozează drept victimă a agresiunilor sexuale.

Sursă foto: Northfoto

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter